15.5 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii debutează în nocturnă

Gorjenii debutează în nocturnă

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat ieri programul televizărilor primelor trei etape din acest an. Pandurii Târgu Jiu va debuta în miniretur cu Poli Timişoara, duminică, 24 februarie, în nocturnă, o premieră pentru fotbalul gorjean, jocul fiind transmis de Naţional TV.
„Ne-am dorit mult să jucăm cu Poli Timişoara duminică. Vrem să transformăm meciul într-o sărbătoare a suporterilor, mai ales că este primul joc oficial disputat în nocturnă la Târgu Jiu. Suporterii nu mai au nici un motiv acum să lipsească de pe stadion“, a declarat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.
După partida cu Gloria Buzău din sferturile de finală ale Cupei României, programată joi, 28 februarie, în Cotroceni, pandurii vor rămâne în Bucureşti şi vor face deplasarea direct la Caracal, via Slatina, pentru confruntarea cu Universitatea Craiova (duminică, 2 martie, ora 14.00, TVR 1). Cel de-al doilea joc oficial de pe „Municipal“, cu Steaua, va avea loc tot la lumina reflectoarelor, sâmbătă, 8 martie, ora 20.45 (Antena 1).   
Cât priveşte pe Ştiinţa, aceasta va disputa primul meci din 2008 la Cluj, cu liderul CFR, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20.45 (Antena 1), iar în etapa a 22-a se va deplasa la Urziceni, pentru întâlnirea cu Unirea (sâmbătă, 8 martie, ora 18.30 – Naţional TV).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS