7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCioroianu este nemulţumit de lot

Cioroianu este nemulţumit de lot

Lotul divizionarei a II-a FC Caracal a efectuat ieri vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, iar de mâine oltenii trioului Florin Cioroianu – George Biţă – Sabin Ciurea vor începe partidele de verificare premergătoare returului acestui sezon.

– Cum au decurs pregătirile din aceste trei săptămâni?
– Conform programului stabilit. Sunt mulţumit de receptivitatea manifestată de băieţi, dar am o nemulţumire de altă natură. Este legată de lotul pe care îl am în pregătiri… Sunt nemulţumit de ceea ce am acum, asta în contextul meciurilor dificile din retur.
– Ce se aude cu întările?
– Mi s-au promis întăriri, avem nevoie. Aşteptăm să revină din Turcia echipa a doua a Universităţii şi atunci, probabil, vom clarifica problema celor care vor juca de la Craiova la Caracal. În principiu, cam ştim despre cine este vorba, dar până nu-i văd în curtea noastră nu mai zic nimic.
– Cu alte cuvinte, doar Preda este sigur…
– Este în curtea Caracalului, dar nu este rezolvată încă problema cu ultima lui echipă la care a jucat, Inter Gaz Bucureşti. Preda are contract cu ei încă şase luni. Ştiu că, în principiu, se va rezolva transferul lui. Aştept jucătorii de la Universitatea. Şi atunci vedem ce retur facem…
– Speranţe pentru această parte a doua a campionatului?
– Am mai răspuns la această întrebare… Primul obiectiv este baremul, astfel încât să nu fim penalizaţi în ediţia viitoare de campionat – în cazul în care vom retrograda. Dacă lotul se va întări, atunci sper la mai mult de barem. Ştiţi cum e, speranţa moare ultima!

Amicale cu Rova Roşiori şi Gaz Metan

– Probleme deosebite la vizita medicală de astăzi (ieri – n.r.)?
– Nu.
– Care sunt primele amicale programate?
– Miercuri jucăm la Roşiori de Vede cu echipa locală Rova, iar sâmbătă, la Craiova, cu CS Gaz Metan CFR Craiova. Disputăm aceste prime amicale în deplasare deoarece terenul din Caracal este numai cu gheaţă.
– FC Caracal va juca unele meciuri de „acasă“ la Corabia, pe stadionul „Ion Oblemenco“, crezi că asta va fi o problemă pentru jucătorii tăi?
– Într-adevăr, atunci când meciurile de acasă ale noastre coincid cu cele ale Universităţii Craiova, noi vom juca la Corabia, dar nu cred că asta ar putea fi un impediment pentru echipa mea, mai ales că mulţi jucători de la FC Caracal, cei noi, nu au jucat până acum pe terenul stadionului „Parc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU