21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii - Buzău, în Cupă

Pandurii – Buzău, în Cupă

Sorţii au fost favorabili echipei Pandurii Târgu Jiu, care va întâlni în sferturile de finală ale Cupei României, programate pe 27 februarie, cel mai accesibil adversar posibil, Gloria Buzău. Fiind echipa organizatoare, Pandurii face demersuri ca jocul să se dispute la Mioveni. „Am propus Buzăului să jucăm la Mioveni, pentru că sunt cam 200 km de fiecare echipă, şi am dori ca meciul să se dispute la ora 16.00, pentru că apoi mergem la Caracal, pentru partida cu Universitatea Craiova“, a precizat secretarul general al clubului, Daniel Băloi, prezent la tragerea la sorţi.
Dacă jucătorilor de la Pandurii nu le prea arde de cupă, conducătorii văd în disputa cu Gloria Buzău o bună şansă ca echipa să acceadă în semifinalele competiţiei pentru al doilea an consecutiv. „Noi avem de lucru acum, să evităm retrogradarea, şi nu ne prea arde de cupă. E greu să jucăm pe două fronturi“, a declarat Alin Rus, în timp ce preşedintele Marin Condescu s-a arătat mulţumit de tragerea la sorţi: „Cea mai bună posibilitate pentru noi de a merge mai departe în cupă acum, când luptăm pe două fronturi, era să jucăm cu Buzăul în această fază a competiţiei“. Obiectivul echipei Pandurii Târgu Jiu şi al antrenorului Joaquim Teixeira este salvarea de la retrogradare şi accederea în finala Cupei României.
Celelalte trei jocuri din sferturile de finală ale competiţiei surprizelor sunt CFR Cluj – FC Braşov, Dacia Mioveni – Dinamo şi Unirea Urziceni – Rapid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS