19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDobeanu, chemat să ajute Caracalul

Dobeanu, chemat să ajute Caracalul

Impactul echipei de handbal Romvag Caracal cu Liga Naţională a fost foarte dur. După opt etape disputate, formaţia caracaleană, nou-promovată, este „lanterna roşie“ a clasamentului, fără nici un punct acumulat. Dorind să creeze un şoc la echipă, conducerea a hotărât să schimbe antrenorul, Costin Dumitrescu fiind înlocuit cu Sebastian Dobeanu. Experimentatul antrenor, originar din judeţul Olt, revine în activitate după o pauză de aproximativ un an şi jumătate. Dobeanu, care ultima dată a antrenat CS Universitatea Craiova, a preluat Romvagul într-o perioadă delicată, dar speră că noii săi elevi îşi vor reveni cât mai curând. „Vrem să formăm o echipă competitivă. Nu am renunţat la luptă, deşi echipa are opt înfrângeri. Jucătorii au început cu stângul campionatul. Au văzut că este mult mai greu decât în Divizia A. O surpriză neplăcută pentru noi este că nou-promovatele celelalte, CSM Oradea şi HC Odorhei, au început foarte bine campionatul“, a spus ieri tehnicianul oltean. La Caracal, Dobeanu va lucra cu câţiva dintre foştii săi elevi de la CS Universitatea Craiova, Reinaldo Olteanu, Florin Gavrilă, Florin Pavel, Florin Stîngă.

HCM Constanţa vine în Bănie

Sala Sporturilor din Craiova va găzdui duminică, după mulţi ani, un meci din Liga Naţională masculină de handbal. Deoarece sala din Caracal este ocupată cu diverse manifestări în weekend, Romvag va juca meciul din etapa viitoare la Craiova. De altfel, oltenii au efectuat ieri un antrenament în Sala Sporturilor din Bănie, pentru acomodare.
Romvag Caracal va întâlni duminică HCM Constanţa, echipă participantă în Cupele Europene, partida fiind programată de la ora 13.00, imediat după meciul din Divizia A masculină dintre CS Universitatea Craiova şi CSM Bucureşti.
Sebastian Dobeanu a vorbit şi despre parcursul bun în actualul sezon al fostei sale echipe, CS Universitatea Craiova: „Am văzut că merg destul de bine în campionat. Eu zic că vor face treabă dacă va fi continuitate la echipă. Le doresc mult succes“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS