7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTodt şi Brown, înlocuiţi

Todt şi Brown, înlocuiţi

Cu toate că sezonul recent încheiat a fost benefic Scuderiei Ferrari, în organigrama conducerii „Căluţului Cabrat“ au avut loc schimbări importante. Campioana mondială la constructori, Ferrari, va aborda sezonul viitor fără doi dintre cei mai importanţi oameni din ultimul deceniu, Jean Todt şi Ross Brown ieşind din schema de conducere a grupării de la Maranello.
Jean Todt a fost trecut în „rezervă“ după 14 ani de activitate, rămânând în cadrul echipei cu o funcţie onorifică. Scaunul său va fi ocupat de Stefano Domenicalli, cel care a ocupat până acum poziţia de director sportiv.
La rândul său, după zece ani petrecuţi la Ferrari, Ross Brown a făcut trecerea la echipa japoneză Honda, unde va ocupa funcţia de director şi va răspunde de design, acesta luându-i locul Nick Fry. „Sunt încântat că mă voi alătura Honda Racing F1 Team. Honda are o istorie glorioasă în Formula 1 şi oportunitatea de a ajuta echipa la realizarea întregului potenţial reprezintă o provocare minunată pentru mine în acest sport. Aştept cu nerăbdare să lucrez alături de oamenii talentaţi şi să ajut Honda să redescopere calea către victorie“, a spus Ross Brown.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS