17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar punctele contează

Doar punctele contează

Pandurii – FC Vaslui
Stadion
„Municipal“, astăzi, ora 14.00 (Telesport).
Echipe probabile:
Pandurii:
Dossey – Mândrean, Rus, Chibulcutean, Djapka – M. Voicu, Vancea, Stângă, Iordache – L. Mihai, Stromajer. Antrenor: Eugen Neagoe.
FC Vaslui: Hăisan – Apostol, Ivan, Mardare, Moraru – Bălace, D. Munteanu, Jovanovic – Frunză, Temwanjera, Ljubinkovic. Antrenor: Dorinel Munteanu.
Vor arbitra: I. Ivan – Z. Szekely, D. Mudura.

Pandurii Târgu Jiu îşi doreşte să obţină prima victorie în Liga I în compania moldovenilor de la FC Vaslui şi să evadeze din subsolul clasamentului.

Pandurii lui Neagoe (foto) trebuie să demonstreze că punctul de la Arad a fost semnalul revenirii. „Terenul este destul de greu acum şi va fi un meci de luptă. Cred că starea terenului va influenţa jocul cu siguranţă, dar sper să fim avantajaţi pentru că îl cunoaştem mult mai bine decât adversarii“, susţine Neagoe. Echipa Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, 0-0, pe „Municipal“ cu FC Vaslui în scurta istorie a întâlnirilor directe din Liga I, şi acela obţinut în anul promovării. Sezonul trecut meciul de pe „Municipal“ a fost foarte tensionat şi s-a lăsat cu două cartonaşe roşii şi o înfrângere, 1-2 pentru „panduri“, pe banca tehnică a vasluienilor fiind Viorel Hizo.
„Tensiune există tot timpul înaintea fiecărui joc, nu numai cu Vaslui sau cu Viorel Hizo. În campionatul trecut nu am avut nimic de împărţit cu Viorel Hizo şi nici în acest sezon nu avem. Noi trebuie să arătăm pe teren care este valoarea noastră şi numai în urma uni joc bun pe care trebuie să-l facem să şi câştigăm. Ne dorim să obţinem cele trei puncte şi avem puterea asta. Va trebui să facem tot ce depinde de noi să ne apropiem victoria şi să părăsim această zonă în care nu ne e locul“, a mai declarat Neagoe. Acesta se bucură că echipa sa a reuşit, etapa trecută, să înscrie trei goluri într-un meci, după o perioadă foarte lungă de ineficacitate.

S-a accidentat şi Vintilescu

Surpriza din lotul grupării gorjene ar fi convocarea lui Ionuţ Dragomir, căzut de mult în dizgraţia antrenorului Neagoe. În schimb, nu a fost convocat brazilianul Jackson, care a debutat cu Rapid în Liga I. Pandurii nu poate conta în acest meci pe Adi Popescu, Vătavu, Vasilache, Păcurar şi Vintilescu, toţi accidentaţi. Vintilescu a suferit o ruptură fibrilară la antrenamentul de miercuri şi va fi indisponibil două săptămâni. Singurul care va reveni după accidentare este Mândrean, probabil tiular cu FC Vaslui.
Având în vedere suspiciunile care pot apărea în urma delegării arbitrului brăilean Ionel Ivan la acest meci, în tribunele „Municipalului“ va fi prezent şi şeful CCA, Gheroghe Constantin, în calitate de supervizor.
La fel ca în partida cu Rapid, clubul Pandurii Târgu Jiu a decis ca la peluze să permită accesul a doi spectatori pe un bilet. Preţurile tichetelor rămâne aceleaşi cinci lei la peluze, zece lei la tribuna I+II şi 15 RON la tribuna 0 şi vor fi puse în vânzare în dimineaţa meciului. Ieri, „pandurii“ şi-au reluat campania de promovare a imaginii clubului, fiind prezenţi la Colegiul Naţional „Tudor Vladmirescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU