5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAduceţi jucători de valoare!

Aduceţi jucători de valoare!

Cristian Gaţu, preşedintele FRH, a fost ieri invitatul studenţilor gorjeni la Târgu Jiu, unde a dat startul unui cros în Parcul Central şi a susţinut la Facultatea de Ştiinţe Juridice o dezbatere cu tema „Performanţa şi dopajul“, manifestări din cadrul „Studenţiadei“. Alături de Gaţu, la seminar au mai fost invitaţi preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, antrenorul Sorin Toacsen, precum şi tehnicianul echipei de fotbal a pandurilor, Eugen Neagoe.
Gaţu a vizitat şi Sala Sporturilor din Târgu Jiu, apreciind investiţiile făcute aici. „E un semn bun. Din păcate, cred că sportul merita mai mult decât are şi numai intervenţia administraţiei locale poate să regleze treaba aceasta. Statul român nu ne are printre priorităţi, însă ceea ce s-a făcut e de aplaudat“, a declarat preşedintele FRH. „Acum trebuie să faceţi şi echipă la Târgu Jiu. Aveţi acum un antrenor bun şi o conducere bună, mai trebuie ceva: jucători“, a completat Gaţu, care a recunoscut că nivelul campionatului intern a mai scăzut.

Cristi Preda, dat afară de la Energia

Consiliul Director al clubului Energia Pandurii Târgu Jiu l-a suspendat pe o perioadă nedeterminată pe interul Cristian Preda. „Cristi Preda a fost suspendat pe perioadă nedeterminată, asta presupune că nu-şi va mai încasa salariul, iar dacă vrea să se antreneze, poate să o facă pentru că e profesionist. El este sub contract cu clubul până la sfârşitul anului, fără să mai primească salariu. Dacă îşi găseşte echipă şi plăteşte pentru transferul lui, este liber să plece“, a spus preşedintele clubului, Gore Popescu.
Antrenorul Sorin Toacsen admite că interul Cristian Preda nu se ridică la nivelul aşteptărilor sale, însă nu este de acord cu înlăturarea acestuia din lotul şi aşa destul de subţire numeric şi valoric: „Preda este un jucător care se antrenează foarte bine. Este însă cu moralul la pământ. Nu sunt de acord cu excluderea, pentru că nu sunt decât 17 jucători“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS