20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristian Preda a fost exclus din lot

Cristian Preda a fost exclus din lot

Energia Pandurii Târgu Jiu a pierdut lamentabil pe terenul Politehnicii Timişoara, scor 27-22, gruparea bănăţeană fiind una dintre contracandidatele la retrogradare. S-a dovedit, practic, că victoria contra lui Dinamo, cu o etapă în urmă, a fost doar o răbufnire de orgoliu a elevilor lui Sorin Toacsen, dublată de şansă şi nicidecum nu a fost vorba despre valoare. După şapte etape disputate din Liga Naţională, Energia ocupă locul 11 (primul retrogradabil), cu patru puncte.
Preşedintele secţiei de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu, a răbufnit la finalul meciului de la Timişoara, comunicându-i handbalistului Cristian Preda chiar în vestiar că este exclus din lot. „Îţi faci bagajele şi pleci de luni (ieri – n.r.)!“. Măsura ar trebui validată de Comitetul Director pentru a fi legală. Surse din cadrul clubului susţin că antrenorul Sorin Toacsen nu ar fi de acord cu excluderea lui Preda, urmând să renunţe la conducerea tehnică a echipei în cazul în care aceasta ar fi pusă în aplicare.
Rezultatele etapei a 7-a: UCM Reşiţa – CSM Oradea 36-31, Ştiinţa Bacău – HCM Constanţa 23-22, Romvag Caracal – HC Odorhei 23-30, Bucovina Suceava – Uztel Ploieşti 31-21, Dinamo Bucureşti – CSM Medgidia 25-26, Steaua Bucureşti – Minaur Baia Mare 39-33, Poli Timişoara – Energia Pandurii 27-22.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU