21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli, susţinut de jucători

Napoli, susţinut de jucători

O dată cu numirea lui Nicolo Napoli la cârma Ştiinţei, lucrurile par să intre pe făgaşul normal, în special la vestiar, acolo unde atmosfera se alterase în perioada în care antrenori au fost Florin Cioroianu sau Ovidiu Stîngă.
„Nu au mai existat discuţii şi fiecare jucător îşi vede de treabă. Avem lucruri mai importante de făcut decât să ne certăm în vestiar“, susţinea ieri unul dintre alb-albaştri. Şi pe terenul de antrenament situaţia s-a schimbat, iar juveţii încearcă în aceste zile să acumuleze cât mai mult pentru a-i face cadou victoria antrenorului Nicolo Napoli, care mâine va da primul examen cu Ştiinţa.
„Jucătorii şi-au recăpătat încrederea în propriile forţe, îl ascultă pe Nicolo şi execută întocmai ceea ce acesta le comandă. Oricum, se vede că Napoli vine din altă lume, dintr-un fotbal profesionist, şi să sperăm că va reuşi să-i facă şi pe actualii jucători ai Ştiinţei să fie profesionişti. Este foarte bine că a reuşit să se impună în vestiar şi pe teren, acolo unde nu intervine decât atunci când este cazul, fără a avea reacţii nervoase cum făcea Stîngă. Şi nici nu este precum sfinxul Florin Cioroianu“, a adăugat un oficial craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII