14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGuso, liber să plece de la Pandurii

Guso, liber să plece de la Pandurii

Pentru că şi-a pierdut statutul de titular la Pandurii după golul încasat cu Farul, Adnan Guso a intrat în conflict cu antrenorul Eugen Neagoe, care l-a lăsat în afara lotului în ultimele două jocuri oficiale. Tehnicianul are susţinerea necondiţionată a preşedintelui Marin Condescu, care i-a transmis portarului bosniac că poate părăsi gruparea gorjeană în cazul în care nu îi convine  statutul de rezervă. „Guso este jucător, iar Neagoe este antrenor. I-am spus lui Guso că dacă îşi găseşte echipă îl las să plece. Eu nu aleg între el şi Neagoe. Dacă există tensiuni, Guso pleacă, nu Neagoe. Este supărat fiindcă este rezervă, iar el nu concepe să fie decât titular“, a spus Condescu. Acesta nu i-a fixat un preţ lui Adnan Guso, jucător aflat în ultimul an de contract cu Pandurii. Cert este că formaţia din Târgu Jiu nu va transfera un alt portar în cazul în care bosniacul va pleca, Bălăeţ şi Dossey putând să-l înlocuiască fără probleme.
Antrenorul Eugen Neagoe  s-a declarat mulţumit de prestaţia lui Dossey, transmiţându-i totodată lui Guso că nu are decât să se pregătească foarte bine pentru a reveni ca titular în poarta echipei gorjene. „Am spus-o şi o repet pentru a le intra tuturor în cap, la Pandurii nimeni nu este titular, indiferent cum îl cheamă. Dacă se pregăteşte bine şi e apt, atunci o să joace, dacă nu, nu. Avem în lot trei portari buni, Dossey a apărat foarte bine în ultimele două partide şi mi se pare normal să-i dăm credit tot lui“, a precizat „Geană“.

Doar ghinion la Iaşi

După patru ocazii de gol ratate de panduri, printre care şi o bară, gorjenii au invocat ghinionul în partida cu Poli Iaşi, pierdută în ultimul minut de joc. „Nu a fost un accident la Iaşi, ci o desfăşurare logică a lucrurilor. Dacă ai patru ocazii, la ce să te aştepţi la altceva? Avem ghinion în deplasare. Eu aş prefera să nu luăm nici un punct în deplasare şi să nu pierdem nici unul acasă. Ar fi ideal“, susţine preşedintele pandurilor, Marin Condescu.
Şi Neagoe crede că Poli Iaşi a câştigat cu noroc, echipa sa meritând să învingă la scor în Copou. „E incredibil, nici nu-mi vine să cred ce şanse am irosit. Am avut cinci ocazii uriaşe. Am pierdut trei puncte, noi am ratat şi ei au marcat la primul şut pe spaţiul porţii. Păi, ce echipă gazdă trimite primul şut pe poartă abia în minutul 90 şi câştigă trei puncte? Important e că jucăm un fotbal curat, frumos, ne creăm ocazii, însă le irosim. Dacă ar fi să analizez cred că nici rezultatul de egalitate nu era just. Trebuia să batem cu cel puţin 3-0“, a declarat Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU