17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-am bucurat prea mult cu Farul

Ne-am bucurat prea mult cu Farul

Căpitanul Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă, a declarat ieri că echipa sa are mai multe şanse să câştige Cupa României decât titlul de campioană, pentru că în cupă sunt mai puţine partide decât în campionat.
„Un rezultat bun la Târgu Jiu ne-ar face mult bine în vederea meciului cu Dacia Mioveni. Sperăm să spargem ghinionul, să marcăm şi să câştigăm. Cupa se câştigă mai uşor. Poţi face performanţă mult mai uşor în cupă, pentru că sunt meciuri mai puţine şi poţi trata jocul cu mai multă seriozitate, îl poţi pregăti mai mult. Cupa este un obiectiv pentru noi“, a declarat Mădălin Ciucă pentru NewsIn.
În schimb, portarul Mircea Bornescu a spus că el şi colegii săi nu se vor putea bucura prea mult în caz de victorie la Târgu Jiu. „Ne-am bucurat prea mult după succesul cu Farul şi poate şi din cauza asta am ajuns aici. Nu ştiu ce să mai zic, dar nu găsim deocamdată soluţia să ne redresăm. Noi tot sperăm că meciul următor va fi cel care ne va aduce victoria. Speranţa moare ultima, iar noi sperăm ca următorul meci să-l câştigăm“, a afirmat Bornescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII