7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei puncte vitale

Trei puncte vitale

CSM Vâlcea – FC Bihor
Stadion
„Hidroelectra“, mâine, ora 11.00 (TV Sport).
Formaţii probabile:
CSM:
Rusandu – Stanca, Vişa, Chirciu, Lungan – Melcea, Therry, Mandea, Sg. Popescu – Vidakovic, Boroiban. Antrenor: Marian Bondrea.
FC Bihor: Lipitor – Şârcă, Muscă, Gongolea, A. Achim – S. Achim, Mihu, C. Bucur, R. Radu – Lukcas, V. Florea. Antrenor: Gheorghe Silaghi.
Vor arbitra: M. Vădan – V. Boştină, V. Dragoş.

Elevii lui Marian Bondrea întâlnesc pe FC Bihor şi nu concep decât victoria pentru a reveni pe podium.

Înfrângerea usturătoare din „Trivale“ nu le-a picat prea bine celor de la CSM Vâlcea, care încearcă să dreagă busuiocul în această rundă. Elevii lui Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan vor întâlni, tot la baza sportivă „Hidroelectra“, mâine, de la ora 11.00, una dintre formaţiile care s-au salvat „la mustaţă“ de la retrogradare în campionatul trecut, FC Bihor Oradea. Chiar dacă sunt cu moralul la pământ după patru goluri încasate la Piteşti, vâlcenii sunt favoriţi la câştigarea celor trei puncte. Conducerea grupării din Zăvoi a făcut un compromis şi nu i-a amendat pe Pasăre şi compania pentru eşec, dar cu siguranţă vor veni şi sancţiunile în cazul unui nou pas greşit în partida cu orădenii.

Multe schimbări în formula de start

Nemulţumit de prestaţia unor fotbalişti, dar şi forţat de accidentarea titularilor Melcea şi Cilean, Marian Bondrea va face câteva schimbări în formula de start cu care obişnuise în primele etape. În poartă nu va mai intra juniorul Mihai Râmniceanu, tehnicianul vâlcenilor având de ales între Mindileac şi Rusandu, ambii numai rezerve în meciurile trecute. În defensivă vor fi alte două noutăţi, Sorin Chirciu şi Mihai Lungan. Nou-veniţii la CSM le vor lua locul lui Ionuţ Cilean şi Ionuţ Cercel. În atac, cel mai probabil se va reveni la cuplul care a dat satisfacţie cu Gaz Metan Mediaş şi Corvinul Hunedoara, Boroiban – Vidakovic, brazilianul Luiz Robson fiind prima opţiune la schimbare. Şi în linia mediană ar putea apărea schimbări, Onofrei având şanse mici să fie printre titulari după prestaţia foarte slabă de la Piteşti.

Foame de puncte

Şi oaspeţii de la FC Bihor Oradea au mare nevoie de puncte după ce în runda trecută au făcut primul pas greşit pe propriul teren, 1-1 cu CSM Reşiţa, după 90 de minute în care au dominat cu autoritate, dar au ratat mult. Aflaţi la -1 în clasamentul adevărului, orădenii au declarat că vor un campionat fără emoţii, dar că nu se gândesc la o eventuală luptă pentru locurile promovante în Liga I. „Am stabilit clasarea între locurile 6-10, mai jos nici nu concepem. Ne-am propus să formăm o echipă competitivă, care într-un viitor apropiat să se poată bate pentru promovarea în Liga I“, a spus tehnicianul oaspeţilor, Gheorghe Silaghi, care se bazează pe un lot de fotbalişti fără nume sonore.
În campionatul trecut, CSM Vâlcea a reuşit să se impună în ambele partide cu FC Bihor, 1-2 la Oradea şi 3-1 la Râmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS