14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu este peste nivelul lui Dobrin

Mutu este peste nivelul lui Dobrin

Mircea Lucescu (foto), antrenorul echipei Şahtior Doneţk, susţine că atacantul Adrian Mutu este peste nivelul fostului internaţional Nicolae Dobrin şi l-a comparat pe „Briliant“ cu actualul antrenor stelist Gheorghe Hagi.
„Cred că Mutu este peste nivelul lui Dobrin. E un jucător complet, marchează goluri, ţine o echipă în spate, e un jucător carismatic. Mutu mobilizează echipa naţională, cum a făcut Hagi în ultima perioadă a echipei României. Ca să obţină un trofeu precum Balonul de Aur, Mutu trebuie să joace la o echipă mare, nu Fiorentina. Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter, Manchester, aceste echipe câştigă titluri. Fără titluri cu echipa, nu poţi obţine un titlu individual“, a spus Lucescu.
Gică Hagi a lăudat prestaţia lui Adrian Mutu, apreciind însă că „Briliantul“ a fost ajutat de coechipierii săi să aibă evoluţii atât de bune.
„Mutu este într-o perioadă de glorie. O perioadă foarte bună pentru el, atât la echipa de club, cât şi la naţională. Nu înseamnă că a jucat singur, a fost o echipă care l-a ajutat, care l-a servit cu pase“, crede fostul căpitan al tricolorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII