17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM debutează pe Hidroelectra

CSM debutează pe Hidroelectra

Conducerea Clubului Sportiv Municipal s-a consultat cu tehnicienii Bondrea şi Teleşpan şi de comun acord s-a decis ca meciul de debut în Liga a II-a, sâmbătă, în faţa Corvinului Hunedoara, să aibă loc pe stadionul Hidroelectra din Nordul Râmnicului. „Ne mutăm ca ţiganii cu cortul. Facem antrenamente ba la Oltchim, ba în Zavoi, ba pe Hidroelectra. Abia aştept să putem juca pe terenul nostru, să fim mai liniştiţi. Oricum, varianta aleasă este mai bună. Gazonul este mai bun decât la Oltchim, sper să ne descurcăm mai bine acolo“, a spus tehnicianul craiovean.
Bondrea a strâns informaţii despre Corvinul de la prietenul său, Jean Gavrilă, antrenor la Textila Cisnădie, formaţie care a pierdut cu 1-2 amicalul cu hunedorenii. „Mi-a spus că jucătorii de la Corvinul se apără bine şi sunt ordonaţi în teren. Au un portar bun, Pascal, dar şi un vârf de atac periculos, Fotescu. Mizează pe contraatac, fac două – trei şarje pe repriză, dar au succes. Va trebui să ţinem în permanenţă un om în spate şi să stăm aproape de ei“, a completat Bondrea.

Mulţi accidentaţi la CSM

Infirmeria vâlcenilor continuă să fie plină, cu doar câteva zile înainte de debutul campionatului. Ultimul venit, fundaşul Cătălin Crăciunescu, nu a mai avut activitate din decembrie şi a suferit şi o uşoară accidentare. Pe lista indisponibililor mai sunt Doru Şerban, Nelu Bucă, Lucian Zoicaş, Marius Cumpănaşu, Irinel Ionescu şi Bogdan Mocioacă. „Sincer să fiu, nu ştiu ce echipă voi folosi. Cred că până la urmă voi miza pe juniorul Râmniceanu în poartă pentru a avea zece seniori în câmp. Asta dacă se va rezolva transferul său. Cel mai mult regret că nu-l putem folosi de acum pe Marius Cumpănaşu. Era bun acolo în centrul apărării pentru că este un fotbalist inteligent“, a spus Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU