19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKiriţă a înscris, Pancu s-a accidentat

Kiriţă a înscris, Pancu s-a accidentat

Mijlocaşul român Giani Kiriţă a înscris un gol în meciul câştigat de Ankaragucu duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), în faţa formaţiei Denizlispor, în etapa a doua a campionatului Turciei. Kiriţă, care a fost integralist, a marcat în minutul 5, din penalti, golul de 1-0. Fotbalistul român a primit un cartonaş galben în minutul 13.

Din păcate, mijlocaşul român al echipei Bursaspor, Daniel Pancu, va fi indisponibil două săptămâni după ce s-a accidentat duminică seară, la meciul de pe teren propriu cu Galatasaray, pierdut de gazde, cu scorul de 0-1. Pancu s-a accidentat în minutul 43 al partidei, fiind schimbat cu Yenal Tuncer. Unicul gol al meciului de duminică a fost marcat de Umit Karan, în minutul 60.

După încheierea meciului de la Bursa, zece suporteri ai echipei Galatasaray au fost răniţi într-o confruntare provocată de mai mulţi fani ai formaţiei la care evoluează Daniel Pancu. Incidentul a avut loc pe o stradă de lângă stadionul „Ataturk“ din Bursa, unde mai mulţi suporteri ai echipei Bursaspor au lovit cu pietre cele trei autocare ale fanilor oaspeţilor, care abia ieşiseră din arenă. Geamurile autocarelor s-au spart şi vehiculele s-au ciocnit între ele. Dintre cei zece răniţi, şapte au primit îngrijiri la locul accidentului, iar trei au fost transportaţi la spital.

Imediat după incident, fanii echipei Galatasaray au coborât din autocare şi cei care nu erau răniţi au spart mai multe geamuri ale birourilor din zonă şi ale unor maşini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS