17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHolyfield va lupta pentru titlul mondial

Holyfield va lupta pentru titlul mondial

Pugilistul Evander Holyfield (foto) are posibilitatea să lupte cu deţinătorul centurii WBO la categoria grea, Sultan Ibragimov, pentru a deveni a cincea oară campion mondial. Holyfield, care are 44 de ani, poate lupta cu Ibragimov, după ce adversarul iniţial al rusului, uzbekul Ruslan Chagaev, a trebuit să renunţe la meciul de unificare a titlurilor WBO şi WBA din cauza unei accidentări.

„Sunt bucuros că Sultan Ibragimov a fost dispus să-mi acorde această şansă. Acesta este primul pas pentru mine să devin campionul mondial indiscutabil la categoria grea“, a spus Holyfield.

Acesta nu va deveni cel mai vârstnic campion mondial din istorie dacă îl va învinge pe Ibragimov, deoarece George Foreman l-a trimis la podea pe Michael Moorer în 1994, la vârsta de 45 de ani, într-un meci pentru câştigarea titlurilor WBA şi IBF.

„Să lupt cu o legendă ca Evander Holyfield este şi mai bine. Şi, deşi respect ce a făcut în cariera lui, o dată ce gongul va bate, va fi numai afacere, pentru că încearcă să-mi ia ce am muncit eu atât de mult să obţin“, a declarat Ibragimov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS