14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColţul microbistului

Colţul microbistului

Acum ai ocazia să îţi spui părerea despre ce se întâmplă în sportul românesc sau internaţional. Transmite comentariul tău la [email protected], pe pagina www.gds.ro, sau la tel. 0251/412.146.

fane
Acum o să trăim tot sezonul din amintirea meciului cu Farul, la Iaşi nu ne uităm cum au jucat… Mai au şi pretenţia să vină suporterii în număr mare la stadion la meciul cu CFR Cluj. Păi, pe cine să vadă, pe Ciucă şi pe Dina? E adevărat că suntem cu echipa noastră şi la bine, şi la rău, dar până când? PS: Dorele, acum cu cât batem?

răzvan
Fane, păi, ce suporter eşti tu, nene, dacă după două etape începi să denigrezi şi să te saturi de ei? Auzi la el, până când… Lasă-ne! Nu avem nevoie de suporteri ca tine. Numai la victorie. Hai, Ştiinţa!

94
Până şi marele Balaci a fost convins de marele căpitan Dorel Stoica să facă declaraţii înaintea meciului cu CFR Cluj, că Ştiinţa va învinge cu 2-0! Se fac presiuni asupra echipei, poate chiar asupra antrenorului. Păcat că nu se face linişte, păcat că acest patron nu are autoritate, păcat că nu jucăm olteneşte. Stau şi mă întreb: cât o să mai accepte acest public şi aceşti suporteri? Tu, Mititelule, tu, marele Balaci, voi, acei oameni din conducere, creaţi atmosfera perfectă pentru performanţă şi transmiteţi jucătorilor să se dăruiască pe teren pentru emblema pe care o poartă pe piept! Oare câtă răbdare să mai ai? Oare cât să mai aştepţi? Oare când vom avea iarăşi o echipă mare? Oare când?

napoli

Ar fi cea mai proastă alegere Constanţa. Dacă nu Craiova, atunci Timişoara, dar în nici un caz Constanţa. Acolo nu au avut nici rezultate, nici public. Dar poate până la urmă o sa vină în Bănie, cine ştie. Forza Ştiinţa duminică, în meciul cu CFR!

pitzigoi
Parcă are vreo importanţă unde evoluează?! Cu jucătorii de la Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Real Madrid, FC Sevilla, AC Milan, Celtic, Ajax, cred că putem juca şi pe Lună cu Olanda că tot aia o să fie! N-au încă pe nimeni de la Ştiinţa!

Notă: GAZETA de SUD nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai sus. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII