19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Braşov şi Petrolul, egale cu Strasbourg şi Brescia

FC Braşov şi Petrolul, egale cu Strasbourg şi Brescia

FC Braşov şi Petrolul Ploieşti au reuşit rezultate notabile în meciurile de pregătire pe care le-au disputat în week-end-ul trecut. Braşovenii, conduşi de pe bancă de Răzvan Lucescu (foto), au remizat, scor 0-0, cu formaţia franceză RC Strasbourg, la Munster, în Elveţia. Site-ul grupării franceze, nou-promovată în prima ligă, a descris partida dintre cele două combatante ca fiind echilibrată şi a precizat că ardelenii nu au lăsat prea multe spaţii celor de la Strasbourg.

Petrolul Ploieşti a obţinut tot un rezultat de egalitate, 2-2, cu echipa din liga a doua italiană Brescia. „Rândunelele“ au deschis scorul în debutul meciului, prin Mannini, care a transformat un penalti, dar scorul la pauză a fost 1-1, pentru ploieşteni punctând Dumitru. În repriza secundă, Giga i-a dus pe români în avantaj, dar Brescia a egalat spre final, tot printr-un gol din penalti, marcat de Maccan.

Potrivit agenţiei italiene TGcom, Petrolul a arătat o condiţie fizică superioară italienilor, aflaţi abia la al doilea meci de pregătire din această vară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS