14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasie a avut probleme

Tănasie a avut probleme

Pugilistul craiovean l-a învins la puncte pe venezueleanul Edinso Torres, printr-o decizie la limită, 2-1, contestată atât de specialişti, cât şi de public.

În main-eventul galei Noaptea Campionilor, care s-a desfăşurat joi noapte, la Constanţa, pugilistul craiovean Sorin „Pantera“ Tănasie l-a învins la puncte pe venezueleanul Edinso Torres, printr-o decizie la limită, 2-1.
Specialiştii care au urmărit acest meci au afirmat că pugilistul venezuelean a dominat partida, acesta fiind privat de victorie de către arbitri. De altfel, Edinso Torres a primit decizia arbitrilor cu zâmbetul pe buze, obişnuindu-se cu ideea că nu poate câştiga în deplasare un meci pe muchie de cuţit.
La finalul confruntării, boxerul craiovean şi-a scuzat evoluţia slabă prin faptul că nu a avut timp suficient pentru a pregăti meciul.
„Am fost anunţat târziu şi de aceea nu m-am putut pregăti aşa cum trebuie. Până la meciul pentru titlul european mai sunt însă două luni şi atunci va fi altfel“, a spus Tănasie, care s-a declarat surprins de faptul că publicul a contestat victoria sa.

Victorie pentru Cosmin Pârvu

Tot în cadrul galei de la Constanţa, pugilistul craiovean Cosmin Pârvu l-a învins la puncte pe Roman Chelingarjan (Letonia), în cadrul categoriei 63,503 kg. Pârvu a dominat meciul de la un capăt la altul, iar decizia arbitrilor a fost logică şi de necontestat.
Waldemar Cucereanu şi-a păstrat titlul de campion naţional la categoria 58, 967 kilograme, după ce l-a învins la puncte pe Romeo Păun, reuşind să rămână neînvins după nouă meciuri.
Marea surpriză a galei a constituit-o victoria venezueleanului Pedro Jose Verdu Penu în faţa lui Cristian Hodorogea. Pugilistul sud-american a dominat cu autoritate întâlnirea, fiind ovaţionat la final de publicul din Sala Sporturilor din Constanţa.
Singurul meci feminin din program s-a încheiat cu victoria clară a Corinei Cîrlescu, care a învins-o la puncte pe Penchakova.

Rezultatele galei de la Constanţa

Cosmin Pârvu l-a învins la puncte pe Roman Chelingarjan (Letonia) – categoria 63,503 kg; Florin Stan l-a învins la puncte pe Mihai Iftode – categoria +90,719 kg; Waldemar Cucereanu l-a învins la puncte pe Romeo Păun – categoria 58,967 kg; Lucian Boţ l-a învins prin KO tehnic, în repriza a 5-a, pe Evgenijs Stamburkis (Letonia) – categoria 90,719 kg; Corina Cârlescu a învins-o la puncte pe Simona Penchakova (Slovacia) – categoria 52,163 kg; Cristian Hodorogea a pierdut la puncte în faţa lui Pedro Jose Verdu Pena (Venezuela) – categoria 63,503 kg; Viorel Simion l-a învins la puncte pe Fernando Jose Guevara (Venezuela) – categoria 58,967 kg; Sorin Tănasie l-a învins la puncte pe Edinso Torres (Venezuela) – categoria 55,338 kg. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS