14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Motru, cea mai slabă candidată la promovare

Minerul Motru, cea mai slabă candidată la promovare

Minerul Motru, în componenţă cu foşti divizionari A şi un antrenor, Marin Tudorache, care venea de la Jiul Petroşani cu experienţa primului eşalon, a fost cea mai slabă echipă la turneele de promovare în Liga a II-a. Gorjenii au încasat opt goluri în cele două meciuri fără să marcheze vreunul, terminând pe ultimul loc turneul de promovare de la Timişoara. După ce au cedat, 3-0 în primul meci cu Lotus Felix, motrenii au fost umiliţi şi de Mureşul Deva cu scorul de 5-0, exact scorul de care „minerii“ aveau nevoie pentru a reveni în eşalonul secund.
Tehnicianul Marin Tudorache a mizat pe Ciucă – Naicu, Bălan, Murdărea – Şoo, Ursu, Apostol, Nicoloff – Bucă – Trifu, Glişcă, oltenii aruncându-se într-o ofensivă disperată, taxată în minutul 37 de Boloş, pe contraatac. Lintaru, Biţiş, Pisoiu şi Chelariu au pus sare pe rana „minerilor“, care au terminat în genunchi un turneu în care îşi puneau mari speranţe. Istinie nu a rezistat umilinţei şi a văzut roşu în minutul 76, deşi intrase în teren la pauză în locul lui Bălan să revigoreze atacul minerilor.
Inter Gaz a câştigat turneul numărul I, cu 4 puncte, pentru că a marcat mai multe goluri decât Juventus Bucureşti, echipa clasată pe locul doi cu acelaşi număr de puncte, iar în turneul numărul II Mureşul Deva a obţinut maximum de puncte, şase, locul doi fiind ocupat de Lotus Felix, cu trei puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS