7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIoan Sdrobiş vrea echipă de viitor

Ioan Sdrobiş vrea echipă de viitor

Părăsind Liga I în urma unui sezon foarte slab, Jiul Petroşani a pierdut majoritatea jucătorilor importanţi.
Acest lucru a determinat conducerea clubului să se orienteze spre jucători tineri, de perspectivă, cu ajutorul cărora să crească valoric şi să revină pe prima scenă.
Ultimul jucător achiziţionat de echipa condusă de managerul Ioan Sdrobiş este un mijlocaş de 23 de ani, Valentin Stancu, care ultima oară a evoluat la echipa de Liga a III-a, Minerul Uricani, iar în cariera sa a mai jucat la FC Vaslui şi Minerul Lupeni.
Stancu este cel de-al şaselea jucător transferat în această săptămână de Jiul, petroşenenii obţinând semnăturile lui Firan, Dobre, Saucă, Andriţoiu şi Simoneac, toţi cinci jucătorii fiind aduşi de la echipa satelit, CS Vulcan.
De asemenea, la trialul organizat de managerul Ioan Sdrobiş au mai fost opriţi alţi opt fotbalişti de perspectivă, însă aceştia vor fi reţinuţi doar pentru viitor, ei urmând să evolueze, cel mai probabil, în sezonul 2007/2008, la echipa-satelit.
Până săptămâna trecută, Jiul îşi asigurase serviciile doar a patru jucători: Boboc (FC Willy Bacău), Câmpeanu (FC Naţional), Afrem şi Sarbu (Dunărea Calafat). Reunirea lotului antrenat de Gheorghe Poenaru este programată mâine, de la ora 11.00, atunci urmând să fie prezentate şi noile achiziţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS