20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVreau să mă întorc la Ştiinţa

Vreau să mă întorc la Ştiinţa

Mijlocaşul lui Juventus Bucureşti va reveni la Universitatea doar în cazul în care se va dovedi mai bun decât Prepeliţă, Dina sau Săceanu.

Aflat încă sub contract cu Universitatea Craiova, Claudiu Tudor a disputat marţi seară ultimul meci din acest sezon în tricoul lui Juventus Bucureşti, mâine, după ultima partidă a turneului de promovare, urmând să afle dacă va evolua din august în liga secundă. Tudor este fotbalistul Ştiinţei până în 2008, oficialii grupării din Bănie manifestându-şi intenţia de a-l readuce la echipă, aşa cum au procedat şi în cazul lui Stoianof. Singura problemă este legată de faptul că jucătorul a pierdut perioada de pregătire fizică a alb-albaştrilor şi îi va fi foarte greu să se integreze.
„Noi credem în Claudiu Tudor. Este un jucător tânăr şi talentat. Problema este că a pierdut o bună parte din pregătirea echipei. Va avea şi el câteva zile libere acum, după care vom vedea ce facem. Probabil va merge cu echipa în Austria, unde va avea ocazia să arate ce ştie. Concurenţa este mare, el joacă la mijloc, unde se luptă pentru un post cu Prepeliţă, Dina, Gărgălie sau Săceanu. Dar, dacă va demonstra că are valoare de Universitatea, va rămâne“, a precizat finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu.

Aştept să mi se dea  şansă

Mijlocaşul de 22 de ani s-a declarat ieri încântat de o revenire la Universitatea, dar a precizat că nu a fost contactat de nimeni de la club în ultimele zile. „Normal că mi-aş dori să joc din nou la Universitatea. Este un club de tradiţie în fotbalul românesc, iar din câte am înţeles ambiţiile în noul sezon sunt foarte mari. Problema este că nu am mai vorbit cu nimeni de la club în ultimele zile şi nu ştiu exact care este situaţia mea. Eu vreau să revin, dar nu cunosc ce vor dânşii de la mine, care sunt cerinţele. Din ce am discutat mai demult cu domnul Mititelu am înţeles că este o problemă legată de pierderea pregătirii. Ştiu că ei au început de mult antrenamentele, dar nu aveam cum să plec de la Juventus. Dacă nu o să fiu acceptat nu este nimic, eu îmi văd mai departe de treabă. Însă, vreau să mi se acorde o şansă pentru a arăta ce pot“, a afirmat Claudiu Tudor.
Juventus Bucureşti nu ar dori însă să renunţe la Tudor, având în vedere că jucătorul este golgheterul echipei. „Noi dorim să-l păstrăm. Sunt mulţumit de evoluţiile sale, a marcat 15 goluri pentru Juventus şi este un jucător de bază. Dacă va ajunge la Universitatea, voi fi bucuros pentru el. Dar trebuie să şi evolueze. Claudiu Tudor nu este un jucător care să stea doar pe banca de rezerve“, a spus managerul formaţiei bucureştene, Marian Rusen.

Tudor a marcat cu Intergaz

Fotbalistul împrumutat de Universitatea la Juventus Bucureşti a marcat marţi seară golul care menţine echipa din Capitală în cursa pentru accederea în Liga a II-a. Juventus a remizat, 1-1, cu Intergaz, în cel de-al doilea său meci al turneului de promovare, şi aşteaptă rezultatul ultimei partide, Intergaz – Pambac Bacău, programată mâine. Bârsan a deschis scorul pentru „interişti“ în minutul 87, Claudiu Tudor restabilind egalitatea în prelungirile partidei, dintr-o lovitură liberă. Conform regulamentului, s-a trecut direct la executarea penaltiurilor, acestea reprezentând ultimul criteriu de departajare în cazul în care echipele ar fi la egalitate perfectă după terminarea turneului. Juventus s-a impus cu 6-5, dar, cum primul meci l-a câştigat cu 1-0, poate rata promovarea dacă Intergaz obţine mâine o victorie la două goluri diferenţă în faţa moldovenilor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII