20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAm ratat o şansă importantă

Am ratat o şansă importantă

Antrenorul secund al Clubului Sportiv Municipal Vâlcea, Mitică Teleşpan (foto), a fost în teren la ultimul sezon în prima divizie al Chimiei Râmnicu Vâlcea, acum 20 de ani. „Teleşpina“, cum îl alintau suporterii, a fost la un pas de a reveni în Liga I, ca antrenor de data aceasta.
– Domnule Teleşpan, v-aţi revenit după ratarea promovării?
– Nu încă. Eu sunt vâlcean şi îţi dai seama că mă doare mai mult. Am ratat o şansă importantă, e păcat, dar asta e viaţa, trebuie să mergem mai departe.
– Cum comentaţi declaraţiile lui Jovanovic, care îşi acuză o parte din fotbalişti de blat?
– În fotbal nimic nu este imposibil, dar cred că nu este adevărat ce spune Jovanovic. Oricum, aceste declaraţii ne fac mult rău. Eu cred că atât s-a putut. Înţelegeam să fie trei, patru fotbalişti pe blat, dar chiar să fie nouă? E greu de crezut. Şi apoi, mai este ceva. Vorbeşte Jovanovic, dar nici el nu a mişcat pe teren timp de 90 de minute. Dacă a fost ceva necurat la Baia Mare se va afla până la urmă, toate se află în fotbal. Cred că va trece însă o bună perioadă până se va cunoaşte adevărul, dacă a fost ceva necurat.
– Când credeţi că se va mai întâlni fotbalul vâlcean cu o astfel de şansă?
– E greu de spus, la Vâlcea avem resurse, avem fotbalişti talentaţi, dar este posibil ca o astfel de şansă să vină peste ani buni. Nu se ştie.
– Vă pare rău că aţi revenit în fotbalul mare după ce aţi declarat că nu vă mai interesează munca la nivel de seniori?
– Sincer, nu îmi pare rău, chiar dacă acest campionat s-a terminat cu o mare dezamăgire. Una peste alta, s-a făcut o muncă bună şi am terminat pe locul trei, chiar dacă mulţi ne dădeau retrogradaţi. Măcar să fim acolo sus şi în sezoanele viitoare. În ceea ce mă priveşte, încă nu m-am decis ce voi face în viitor, îmi mai trebuie timp să îmi revin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS