7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au creat antipatii

S-au creat antipatii

Cu toate că l-au deranjat anumite gesturi ale lui Tadici, selecţionerul Suediei a urat baftă României la CM.

La conferinţa de presă, tehnicianul suedezelor, Ulf Schefvert, a venit primul, mărturisind că nu vrea să stea la aceeaşi masă cu Gheorghe Tadici.
Nordicul a afirmat că nu credea să întoarcă soarta calificării, pentru că naţionala Românei este o echipă greu de învins, dar că formaţia sa a vrut să facă un joc bun.
„Nu spun care este motivul, doar că am fost ofensat de unele gesturi ale antrenorului dumneavoastră. Vreau să felicit naţionala României pentru calificare şi îi urez succes la Mondiale. Noi am jucat mult mai bine decât în tur, am venit cu gândul de a obţine victoria şi am fost la un pas de a reuşi. Nu speram să ne calificăm, pentru că este greu să recuperezi nouă goluri în faţa unei echipe precum România. Din punctul meu de vedere, rezultatul final este just“, a spus antrenorul Suediei, Ulf Schefvert.

Tadici s-a luat de „fluieraşi“

Antrenorul naţionalei de handbal a României, Gheorghe Tadici, avea să fie ceva mai dur în declaraţii decât rivalul său, Ulf Schefvert. Ţintele selecţionerului român au fost brigada de arbitri şi o parte din handbalistele române.
„Mă aşteptam la un meci greu, pentru că am avut jucătoare cu probleme medicale, dar nu acesta a fost motivul evoluţiei slabe. Ştiau că sunt calificate şi s-au relaxat. Ne asumăm acest rezultat, care cred că totuşi este bun. Am avut jucătoare care au mers foarte bine, gen Gogârlă, dar pot spune că au fost şi unele care m-au dezamăgit… handbaliste cu experienţă“, a spus selecţionerul Românei. „Mereu am avut probleme cu arbitrii din Germania. Cred că au ceva cu noi. Au luat cel puţin şapte – opt decizii aiurea. Trei lovituri de la şapte metri le-au dat suedezelor pe degeaba, iar trei – patru goluri le-am primit din cauza lor“, a completat Gheorghe Tadici.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS