14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGP întâlneşte Steaua, la Braşov

GP întâlneşte Steaua, la Braşov

Echipa de juniori republicani B a Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“ (1991) va participa la turneul semifinal, care va avea loc la Braşov, în perioada 15-18 iunie. Pe lângă elevii lui Paul Răducan, la turneu mai participă trei echipe: Steaua Bucureşti, Gloria Buzău şi CSS Braşovia.
„Şi noi ne depuseserăm candidatura să organizăm turneul semifinal, dar trebuie să recunosc că este mai bine că se joacă la Braşov, la temperaturi de 20 de grade Celsius, în loc de peste 35 cum ar putea fi la Craiova în acea perioadă. În plus, am înţeles că gazonul de pe un stadion nou, „Braşovia“, este foarte bun, ca o masă de biliard. Sper să ne poarte noroc, pentru că vom merge acolo să ne calificăm în finală, chiar dacă jucătorii mei sunt cu un an mai mici ca adversarii, fiind născuţi în 1991", a precizat ieri Paul Răducanu.
În primul meci, de pe 15 iunie, craiovenii vor întâlni Steaua Bucureşti, pe 16 iunie juniorii de la Şcoala de fotbal a „Baciului“ vor juca în compania celor de la Gloria Buzău, apoi, două zile mai târziu, se vor duela cu echipa gazdă, CSS Braşovia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS