19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu bugetul la aprobat

Cu bugetul la aprobat

Adunarea Generală a Acţionarilor clubului Pandurii Târgu Jiu va aproba astăzi obiectivele sezonului 2007-2008, precum şi investiţiile la stadionul „Municipal“, care se vor face exclusiv din sponsorizări. „Trebuie să aprobăm investiţiile care trebuie făcute imediat. Vom proceda la fel cum am făcut şi în toamnă. Finanţarea pentru 2007-2008 este asigurată. Sper să continuăm relaţia bună pe care am avut-o cu Petrom, cu Energy Holding, care s-au achitat de obligaţiile pe care le-au avut faţă de noi. Noi n-am fi putut face atâtea investiţii dacă nu ar fi fost ei. Banii pe care îi primim de la primărie, consiliul judeţean, SNLO şi complexuri îi folosim numai pentru drepturile salariale şi pentru premieri“, a declarat preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu.

Cupa Intertoto, obiectivul lui Neagoe

Antrenorul Eugen Neagoe şi-a prelungit contractul cu Pandurii Târgu Jiu cu încă trei ani, obiectivul pentru sezonul viitor fiind calificarea în Cupa Intertoto. „Cupa Intertoto devine obiectiv, de vreme ce ne dorim clasarea în zona locurilor 5-8. Acesta este obiectivul pentru Neagoe, dar şi pentru mine, ca preşedinte al clubului“, a spus Condescu.
Gruparea gorjeană va pleca mai devreme în cantonamentul de la Băile Herculane, care va avea loc în perioada 15-22 iunie, şi nu 17-24, cum era programat iniţial. Neagoe a stabilit şi adversarii în trei din cele şase meciuri amicale pe care echipa Pandurii le va disputa la Kaprun, unde sunt aşteptaţi şi câţiva jucători în probe. Gorjenii vor juca pe 30 iunie cu Ried (vicecampioana Austriei), pe 3 iulie cu Debrecen (campioana Ungariei) şi pe 14 iulie cu Levski Sofia (campioana Bulgariei).
„Vom încerca să aducem la acest turneu de pregătire mulţi dintre jucătorii propuşi de impresari şi care vin vestul Europei“, a spus Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS