7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFRF atentează la buzunarele suporterilor

FRF atentează la buzunarele suporterilor

Peste 3.000 de persoane au asistat la primul antrenament efectuat de echipa naţională a României pe stadionul „Dan Păltinişanu“, din Timişoara, unde miercuri va avea loc meciul cu Slovenia, din preliminariile Euro 2008.
Spectatorii l-au primit cu ostilitate pe directorul general al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ionuţ Lupescu, deoarece forul fotbalistic a stabilit cele mai mari preţuri la bilete din ultimii ani pentru meciul România – Slovenia: 200 de lei în sectorul zero, 100 de lei la tribuna întâi şi a doua şi 25 de lei la peluze.
„Gunoiule!“, i-au strigat mai mulţi fani lui Lupescu, reproşându-i preţul mare fixat la biletele pentru meci. „Să-ţi aduci neamurile la meci!“, i-au strigat aceştia directorului general al FRF. În urma acestui incident, Lupescu a revenit în tunelul de acces la vestiare şi a urmărit de acolo şedinţa de pregătire a tricolorilor.

Antrenament lejer pentru titulari

Şedinţa de pregătire a început la ora 21.00, ea fiind mutată la ora meciului cu Slovenia deoarece la momentul stabilit iniţial, ora 19.00, era prea cald.
Jucătorii care au fost titulari în meciul de sâmbătă, cu Slovenia, au efectuat un antrenament lejer, care a constat doar în alergări uşoare. După aproximativ 30 de minute, aceştia au părăsit terenul şi au filmat un spot publicitar în tunelul de acces la vestiare, ceea ce a stârnit curiozitatea asistenţei, zeci de suporteri adunându-se în capătul tunelului pentru a-i fotografia pe tricolori.
Restul fotbaliştilor au rămas pe teren mai mult de o oră, după seriile de alergări şi de stretching trecând la expedierea de şuturi la poartă şi aşteptând încheierea filmărilor pentru a ajunge la vestiare.
Cel mai aplaudat tricolor a fost Bănel Nicoliţă, fost component al echipei Poli Timişoara, iar căpitanul Cristian Chivu a fost încurajat de public, care i-a scandat numele atunci când a rămas în urma plutonului la o serie de alergări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU