14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţurcă, surprins de dificultatea meciului

Piţurcă, surprins de dificultatea meciului

Selecţionerul tricolorilor a recunoscut că partida cu Slovenia a fost mai grea decât s-a aşteptat şi s-a arătat nemulţumit de faptul că elevii săi au primit gol în ultimul minut din cauza lipsei de concentrare.

La finalul disputei de la Celje, selecţionerul tricolorilor, Victor Piţurcă (foto), a recunoscut că meciul cu Slovenia a fost mai greu decât s-a aşteptat, dar s-a arătat mulţumit de cele trei puncte obţinute din cele şase propuse în dubla cu reprezentativa antrenată de Matjaz Kek.
„A fost mai greu decât ne aşteptam. Este bine că ne-am îndeplinit obiectivul în proporţie de 50 la sută până acum“, a spus „Piţi“.
Selecţionerul s-a arătat nemulţumit de faptul că tricolorii nu s-au mai concentrat spre finalul partidei şi au primit gol în ultimul minut.
„E bine că am reuşit să marcăm de două ori pentru că s-a văzut că pe final am primit gol în ultimul minut. Acel gol a venit când concentrarea scăzuse, am mai păţit acest lucru şi cu bulgarii, dar e bine totuşi că am luat trei puncte“, a punctat Piţurcă.
Tehnicianul Sloveniei, Matjas Kek, a fost mai laudativ la adresa tricolorilor decât Piţurcă, opinând că reprezentativa României a jucat fără greşeală în meciul de la Celje.
„Trebuie să îi felicităm pe români. Ei au fost mai rapizi şi au jucat fără greşeli“, a spus Kek.

„Vreau să câştigăm şi la Timişoara“

Victor Piţurcă susţine că pentru reprezentativa României va fi greu să învingă Slovenia de două ori în interval de patru zile, însă speră ca elevii săi să se concentreze şi pentru jocul de miercuri, de la Timişoara, în care nu a exclus posibilitatea de a folosi câţiva jucători noi. Antrenorul tricolorilor a explicat că mai mulţi jucători au acuzat probleme medicale după partida de sâmbătă.
„E greu să învingi în patru zile aceeaşi echipă de două ori, dar sper că băieţii vor fi motivaţi şi vor lua şi cele trei puncte de la Timişoara. S-ar putea să mai apară la Timişoara doi, trei jucători, la fel ca la meciul cu Luxemburg. Vom vedea care sunt problemele medicale, pentru că foarte mulţi jucători s-au plâns după acest meci“, a punctat Piţurcă.
Selecţionerul se aşteaptă ca jocul de miercuri, de la Timişoara, să fie la fel de greu ca partida de la Celje, însă a subliniat că mizează şi pe sprijinul suporterilor în lupta pentru cele trei puncte: „La Timişoara va fi la fel ca la Celje, adică extrem de greu, dar mizăm pe suporterii noştri de acolo. Şi fanii care ne-au susţinut în Slovenia au fost formidabili. Acum îmi doresc trei puncte la Timişoara. Nu se mai pune problema să ne mulţumim cu patru puncte în această dublă, mai ales că şi bulgarii au câştigat în deplasare“.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS