14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSochaux a câştigat Cupa Franţei

Sochaux a câştigat Cupa Franţei

Formaţia Sochaux a câştigat, sâmbătă seară, Cupa Franţei, după ce a învins în finală, pe „Stade de France“, cu scorul de 5-4, după executarea loviturilor de departajare, pe Olympique Marseille. La sfârşitul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost 1-1, iar după prelungiri 2-2.
Marseillezii au condus de două ori.
Mai întâi, Djibrile Cisse a deschis scorul în minutul 5, iar atacantul din Burkina Faso, Moumoni Dagano, a restabilit egalitatea în minutul 67. În prima repriză de prelungiri, Cisse a realizat „dubla“ şi a dus scorul la 2-1 pentru Olympique, iar tânărul atacant Anthony Le Tallec, introdus de antrenorul lui Sochaux, Alain Perrin, în minutul 104, în locul autorului primului gol, Dagano, a înscris după un minut (‘105), la prima atingere a balonului, scorul devenind 2-2.
La loviturile de la 11 metri, de la Marseille au ratat Maoulida şi Zubar, în timp ce de la Sochaux doar Brechet a ratat ţinta. La meciul jucat pe „Stade de France“ din Paris au asistat 79.797 de spectatori.
Aceasta a fost a 89-a ediţie a Cupei Franţei. Sochaux nu mai câştigase trofeul din anul 1937, iar aceasta este a doua Cupă a Franţei pe care şi-o adjudecă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS