5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcea pierde teren

Vâlcea pierde teren

Etapa cu numărul 30 a fost destul de bună pentru Dacia Mioveni, care a câştigat derbiul seriei a doua cu CSM Vâlcea, scor 2-0 (Păcurar ’47, Baicu ’87-p), şi s-a instalat confortabil pe poziţia secundă.
Chiar dacă s-a detaşat la trei puncte de vâlceni, obiectivul celor de la Mioveni este departe de a fi îndeplinit, pentru că urmează o deplasare foarte dificilă, la Cluj, acolo unde liderul la zi, Universitatea, îi poate strica planurile, favorizând contracandidatele poziţiei a doua.
Nici în lupta pentru evitarea retrogradării lucrurile nu s-au clarificat, după ce Building Vânju Mare a obţinut un punct mare la Baia Mare şi şi-a sporit şansele de salvare, iar FC Bihor a pierdut în deplasarea de la Minerul Lupeni, grupare care încă speră să se claseze pe locul secund.
FC Caracal şi-a confirmat forma bună şi la Târgovişte, reuşind să-şi atingă obiectivul propus, punctul obţinut oferindu-le elevilor lui Nae Ungureanu confortul poziţiei a opta. Deoarece în etapa viitoare urmează să primească vizita celor de la Alba Iulia, gruparea din „Oraşul minunilor“ se poate apropia de podium, pentru că programul rivalelor îi permite să viseze frumos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS