5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTimişorenii l-au trimis pe Becali cu oile

Timişorenii l-au trimis pe Becali cu oile

Poli Timişoara a învins miercuri pe Steaua cu 1-0, în semifinalele Cupei României, şi s-a calificat în finală. Unicul gol al întâlnirii de pe stadionul „Giuleşti“ a fost marcat de fundaşul australian Jonathan McKain, în minutul 45, care a reluat în poartă centrarea lui Karamian din corner.
În repriza a doua, Omoduemuke, mijlocaşul nigerian al lui Poli Timişoara, s-a prăbuşit în urma unui duel cu Petre Marin. Africanul şi-a pierdut cunoştinţa, însă o dată cu primele îngrijiri medicale şi-a mai revenit. Cu toate că pe teren intrase maşina salvării, fotbalistul nu voia să urce pentru a fi transportat la spital, fiind convins cu greu să facă acest lucru. Din această cauză meciul a fost întrerupt cinci minute.
Partida a fost presărată cu incidente între suporteri şi jandarmi, iar FRF a decis să amendeze Poli Timişoara cu 6.000 de lei pentru organizarea proastă a partidei. În plus, jandarmii au demarat o anchetă pentru a stabili vinovaţii în acest nou caz de violenţă.
Eliminarea din Cupa României a creat deranj în sânul clubului bucureştean, antrenorul Cosmin Olăroiu fiind decis să-şi dea demisia, luându-şi chiar la revedere de la jucători. În noaptea de după partidă „Oli“ a fost convins însă de conducerea Stelei să se răzgândească. „Am vrut să-mi dau demisia, dar nu vreau să las Steaua la greu! Am vrut să-mi asum responsabilitatea, am fost foarte supărat şi am încercat să iau totul asupra mea şi să eliberez echipa de această presiune. În cele din urmă am decis să rămân la Steaua“, a declarat Olăroiu, căruia Gigi Becali i-a oferit, ieri, un contract în alb pe încă trei ani .              

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS