20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho s-a impacat cu remiza

Mourinho s-a impacat cu remiza

Jose Mourinho, tehnicianul echipei Chelsea, a spus la finalul partidei cu Valencia ca remiza inregistrata este justa.


„Daca cineva trebuia sa câstige meciul, atunci aceasta echipa este Chelsea, deoarece a atacat mai mult. Insa, scorul este cel corect. Chelsea a incercat sa câstige, iar Valencia – sa obtina o remiza. Cele doua echipe au facut un meci solid. Valencia a avut sansa de a marca un gol extraordinar prin Silva. La 0-0, Kalou a avut o bara, iar Sevcenko ar fi putut marca. Insa, recunoastem ca rezultatul este just. Uneori, am arme pentru a schimba un meci, cu tactica. Aici nu mai aveam arme. Nu aveam decât jucatori defensivi pe banca, iar Joe Cole nu poate juca mai mult de 15 minute pe meci. Le-am spus la pauza ca totul se poate schimba si ca, daca nu este cazul, meciul retur ramâne deschis si nu exista nici un motiv de panica. Toata lumea crede ca ei se vor califica, dar, in locul lor, nu as fi asa de sigur“, a spus Mourinho.


La rândul sau, tehnicianul „liliecilor“, Quique Sanchez Flores, a spus ca Valencia a reusit ceea ce si-a propus in meciul cu Chelsea.


„Noi am reusit ceea ce ne-am propus: adica sa se decida calificarea pe «Mestalla». Am facut o prima repriza buna. Am suferit mai mult in repriza secunda, dar acest lucru era de prevazut in fata unei echipe precum Chelsea. Nu am fost surprins de echipa aliniata de Mourinho. David Villa a facut multa treaba in defensiva, de aceea nu l-ati vazut prea mult. Dar in retur il veti vedea pe adevaratul David Villa. In retur ar fi un lucru cu adevarat sinucigas sa ne aparam asteptând pe Chelsea“, a spus Sanchez Flores.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS