20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim, arbitrata de nordici

Oltchim, arbitrata de nordici

Federatia Europeana de Handbal a anuntat ieri arbitrii care vor oficia dubla mansa din semifinalele Cupei Cupelor, dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea si FTC Budapesta. Meciul tur, programat pe 14 aprilie, in Sala Sporturilor „Traian“, va fi condus de doi arbitri suedezi, Hakansson si Nilsson, care la Mondialele din 2005 i-au purtat noroc lui Tadici. Antrenorul Oltchimului si cele noua vicecampioane mondiale din echipa sa au dat atunci piept, in semifinalele competitiei, cu Ungaria pregatita de Andras Nemeth, antrenor acum si la FTC Budapesta, româncele câstigând cu 26-24. Returul, care va avea loc pe 22 aprilie la Budapesta, va fi arbitrat de doi danezi, Gjeding si Hansen.


„Vom juca mansa tur in stilul nordic, adica sa dam cât se poate mai mult, va conta si o jumatate de gol“, a afirmat Tadici, aflat in aceste zile cu nationala feminina de handbal la Buzau. Tricolorele participa la prima editie a Trofeului Pietroaselor, unde vor intâlni reprezentativele Turciei (astazi, ora 17.00), Macedoniei (mâine, ora 17.00) si Poloniei (vineri, ora 19.00).


Pentru meciul de la Râmnicu Vâlcea dintre Oltchim si FTC Budapesta, oficialii clubului oltean au hotarât ca pretul biletelor sa fie acelasi ca si la partida cu Podravka, 12 lei, acestea urmând sa fie puse in vânzare la inceputul saptamânii viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS