7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVlad Caba, multumit de elevii sai

Vlad Caba, multumit de elevii sai

Tehnicianul gorjenilor, Vlad Caba, nu a facut nici un repros la adresa elevilor sai, care au evoluat la limita posibilitatilor, ce-i drept, scazute.


„In prima repriza am fost mai neincrezatori si am jucat mai mult cu dorinta decât cu putinta. Am incercat cam tot ceea ce se putea incerca si in ceea ce priveste apararile, si pentru a incurca jocul de pase al Stelei. Din pacate, in atac au incercat sa respecte ceea ce ne propuseseram la antrenamente, dar au facut-o neconvingator, cu teama. Este si acea presiune, frica de a nu gresi te face sa joci mai incet decât ar trebui pentru a ajunge la reusita. Au dat cam ce au putut, s-a ratat in continuare, asa cum anticipam. Meciurile pe care noi trebuie sa le câstigam sunt altele, dar fiecare meci care vine trebuie sa insemne pentru noi o inchegare, o eliberare de aceasta presiune si un joc mai sigur. Nu am ce sa le reprosez in mod major jucatorilor, pentru ca s-au ridicat pe undeva aproape de maximul posibilitatilor. Meciul in care noi ne punem mari sperante este cel de la Suceava si sa speram ca va fi destul, dar vom vedea“, a spus Caba.


Iata si celelalte rezultate consemnate in etapa a 20-a a Ligii Nationale: Poli Iasi – HCM Brasov 26-28, CSM Medgidia – Uztel Ploiesti 25-26, UCM Resita – Poli Timisoara 24-24, HCM Constanta – Dinamo 24-22, Bucovina Suceava – HCM Bistrita 30-27, Universitatea Cluj – Minaur Baia Mare 29-36.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS