20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu si Dragomir s-au luat la trânta

Mititelu si Dragomir s-au luat la trânta

Acuzatiile patronului craiovean la adresa mai-marilor fotbalului l-au iritat pe „Corleone“, drept pentru care Stiinta ar putea avea parte de foarte multa atentie din partea LPF.


Nu o data Adrian Mititelu a facut declaratii belicoase la adresa lui Gheorghe Constantin, seful CCA, si totul s-a rasfrânt asupra echipei, „fluierasii“ trimisi de Costica „Vâlcea“ arbitrând in defavoarea Stiintei. Nu o data patronul craiovean a spus despre Mircea Sandu, seful FRF, ca face jocuri de culise si atentia comisiilor s-a indreptat spre Craiova. Nu o data Mititelu a afirmat ca Mitica Dragomir este capul rautatilor din fotbalul românesc, ca decide soarta campionatului si influenteaza verdictele forurilor, favorizând gruparile bucurestene si tinând la „respect“ formatiile din provincie.


Dupa ultimele „escapade“ verbale ale finantatorului craiovean, Mitica de la Liga nu a mai rabdat si l-a facut praf, luni seara, intr-o emisiune TV. Totul a pornit, bineinteles, de la Adrian Mititelu, care a „indraznit“ sa ceara socoteala pentru nedreptatile la care a fost supusa Universitatea, cu toate ca stia de la bun inceput ca va fi perdant in acest duel inegal. Mai exact, pentru decizia favorabila Jiului, pentru reducerea suspendarilor in cazul Stelei si al Rapidului, in timp ce apelul Craiovei fusese respins.


„Corleone“ l-a muscat rau pe Mititelu


Atâtat de declaratiile in care Adrian Mititelu ataca FRF, CCA si LPF, Dumitru Dragomir nu a contenit sa sara la gâtul finantatorului craiovean. „Corleone“ l-a facut cu ou si cu otet pe Mititelu, desi a recunoscut ca „a fost protejatul meu, dar am facut o greseala“, atingând totodata destule puncte dureroase din viata patronului craiovean. „Oracolul“ de la Balcesti a marit doza de venin din spusele sale, apelând la preziceri si amenintari. „Nu am fost dintr-o familie de ospatar, nici criminal, ci am incercat sa fac lucruri bune. Mititelu trebuia sa primeasca 45 de ani de suspendare când a batut arbitri. Este un huligan, sa se linisteasca pentru ca nu-l va ierta nici o comisie. Este venit din galerie si se comporta ca atare. Daca nu vine cu probe, va deveni persona non grata. Mititelu va sta la politie si va urmari meciurile la sectie“, au fost doar câteva replici taioase ale lui Mitica Dragomir, care a tinut sa precizeze ca „nu comisiile sunt vinovate, litera de regulament e idioata si mai sunt si prostiile unor arbitri“.


Geolgau a cerut arbitri straini


Cearta de luni seara a inceput de la Craiova, când presedintele Stiintei, Ion Geolgau, invitat la o emisiune TV la un post local, a dialogat cu Dumitru Dragomir despre arbitrajul din România, cerându-i totodata arbitri straini la meciurile Stiintei. „Ghita, Universitatea a avut parte de arbitri si buni, si prosti. Intr-adevar, au fost mai mult prosti, dar nu pentru ca sunt corupti, ci pentru ca scoala de arbitraj din România nu mai scoate cavaleri ai fluierului. Cu Rapid, aveti dreptate, s-a gresit impotriva Universitatii“, a spus Dragomir. „Domnule Dragomir, daca sunteti de parere ca s-a gresit impotriva Craiovei, hai ca de acum, pâna la finalul campionatului, sa delegati la jocurile noastre numai arbitri din strainatate“, a propus Geolgau. „Mai vedem, Ghita!“, a replicat seful LPF.


Deznodamântul, la Comisia de Disciplina


Intervenind telefonic, Adrian Mititelu a agitat spiritele, discutiile patronului craiovean cu Dumitru Dragomir neajungând la un consens. „Domnule Dragomir, cunosc mult mai bine regulamentul decât multi dintre angajatii ligii si cei care judeca fara cap toate cazurile in fotbalul românesc“, a afirmat Mititelu. „Bai, Mititelule, tu nu cunosti regulamentele, tu nu stii ce inseamna revizuire. Sa iei DEX-ul si sa citesti pentru ca trebuie sa inveti odata. Fugi bai de aici! Tu stii totul. Stii pe dracu’! Te crezi cel mai tare. Ce ai fi vrut, ma, sa nu programez Jiul in campionat cu Dinamo, sa zica lumea: «Uite, ma, au facut Dragomir si Mititelu aranjamente cu Dinamo»? Asta voiai?“.


Cei doi protagonisti ai show-lui de luni seara au convenit sa continue discutia astazi, când Mititelu va ajunge la Comisia de Disciplina impreuna cu Fane Stoica, Michael Baird, Jeremie Njock si Claudiu Stamatescu, dar si Ionel Ganea.


Suporterii olteni au de ce sa se teama de acum incolo, razboiul dintre Adrian Mititelu si Dumitru Dragomir urmând sa aiba repercusiuni asupra Stiintei. Un exemplu elocvent este tratamentul primit de FC National in acest sezon, dupa cearta dintre Constantin Iacov si Mitica de la Liga.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII