19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovencele infrunta liderul

Craiovencele infrunta liderul

Echipa feminina de volei Universitatea Craiova se afla astazi in fata unui test important, urmând sa joace, pe teren propriu, de la ora 12.00, in compania celei mai bune formatii din serie, Dacia Mioveni Pitesti. Partida se anunta extrem de dificila pentru elevele lui Adrian Cotoranu, care au mare nevoie de o victorie pentru a se mentine in lupta pentru calificare la turneul semifinal, acolo unde merg doar primele doua clasate in serie. Inaintea acestei runde, a treia din faza a doua a campionatului, in clasament conduce formatia Dacia Mioveni Pitesti, urmata de Universitatea Craiova si CSM CSS Sibiu, la egalitate de puncte.


Vorbind despre partida de astazi, antrenorul echipei din Banie, Adrian Cotoranu, era optimist: „Suntem constienti ca intâlnim cea mai buna echipa, care nu a suferit nici o infrângere in acest campionat. Vom avea mult de munca, dar dupa cele doua victorii din deplasare sper ca vom avea un joc bun si in fata propriilor suporteri“.


La acest meci, mai mult ca oricând, fetele au nevoie sa fie incurajate de cât mai multi spectatori, pentru ca in cazul unui esec sansele lor de calificare s-ar micsora considerabil. Un lucru imbucurator este faptul ca antrenorul Cotoranu are tot lotul valid. Celalalt meci din serie, CSM CSS Sibiu – CSS 2 CSM Baia Mare, a fost amânat pentru 11 martie, deoarece mai multe jucatoare de la echipa oaspete participa la o actiune a lotului national.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS