5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTitularizarea lui Guso, sub semnul intrebarii

Titularizarea lui Guso, sub semnul intrebarii

Adnan Guso, jucatorul de neinlocuit dintre buturile „pandurilor“, si-ar putea pierde postul de titular in favoarea rezervelor Balaet sau Dossey, dupa ce a gresit la Bistrita.


„Singurul titular la Bistrita este Guso“, spunea secundul Bejinariu cu doua zile inaintea partidei cu Gloria pierduta de gorjeni cu scorul de 2-0. Imediat dupa joc, tehnicianul Eugen Neagoe a taxat lipsa de reactie a elevilor sai la cele doua reusite ale bistritenilor, considerându-l pe Guso vinovat la golul doi, când Zaharia l-a surprins pe bosniac cu o bolta din coltul careului de 16 metri.


„Sunt suparat pe jocul echipei. Primul gol l-am luat din lipsa de marcaj. Muresan trebuia sa aiba om cu el, iar golul doi este numai din vina lui Guso. Nu au reusit sa se regaseasca dupa 2-0. Au incercat, dar a fost o dominare sterila si sunt multi jucatori de la care asteptam mult mai mult. Trebuie sa-si refaca moralul pentru meciul de cupa, pentru ca altfel va fi foarte greu“, a rabufnit „Geana“. Acesta ar putea sa-l lase pe banca de rezeve pe Guso in sferturile Cupei României pe care Pandurii le va disputa mâine, la Pitesti, in compania echipei FC National. Dossey poate sa-i ia locul bosniacului in poarta, ghanezul aparând foarte bine in precedentele doua meciuri sustinute de Pandurii in competitia surprizelor, cu Jiul Petrosani si Dinamo. Adnan Guso a evoluat pentru Pandurii 1.530 de minute in cele 20 de etape disputate in acest sezon de gruparea gorjeana, lipsind doar in trei partide, din cauza unor probleme cu permisul de munca.


Stânga promite alta fata in cupa


Fostul capitan Florin Stânga a revenit pe gazon la Bistrita, dupa accidentarea suferita in meciul cu Steaua din tur, insa nu a reusit sa-si ajute prea mult echipa. Acesta nu-si explica prestatia slaba a gorjenilor, dar este convins ca in meciul cu FC National din Cupa României Pandurii va avea alta fata. „Poate ca este inceput de sezon, poate nu s-au stabilit asa cum trebuie relatiile de joc. Poate asta a fost si o lectie pentru noi, de daruire si ambitie a celor de la Bistrita si asta ne face sa ne dam seama ca trebuie sa muncim si mai mult si sa punem mai mult suflet pentru a obtine rezultatele pe care le-am avut si in turul campionatului. Cred ca toata echipa a gresit, asa cum toata lumea are merite la victorie. Noi ne dorim din tot sufletul sa stergem impresia proasta pe care am facut-o acum si asta nu putem sa o facem decât printr-o calificare in fata celor de la FC National. Sunt convins ca in meciul din cupa vom avea alta fata“, a spus Stânga.


„Pandurii“, nepregatiti fizic


Fostul bistritean Alexandru Pacurar s-a aflat printre titularii echipei Pandurii, prestatia sa fiind discreta. Pacurar considera ca diferenta s-a facut la capitolul pregatire fizica, „pandurii“ fiind egalii bistritenilor doar când s-au aflat in superioritate numerica.


„Am intâlnit o echipa puternica, o echipa care a stat bine in teren din punct de vedere tactic, bine pregatita fizic si eu cred ca rezultatul este unul drept. Asteptam mai mult de la aceasta partida, noi speram sa scoatem cel putin un egal, dar n-a fost sa fie, sper sa ne revenim in etapele urmatoare incepând cu meciul de cupa. Punctele slabe? Toata echipa pot sa zic. N-am reusit sa ne facem jocul nostru de pase, care ne-a iesit in meciurile de pregatire. A contat foarte mult pregatirea fizica. Chiar daca am avut un om in plus, din punct de vedere fizic cred ca am fost la acelasi nivel dupa ce au pierdut ei un om“, a spus Pacurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS