20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii Universitatii protesteaza

Fanii Universitatii protesteaza

Suporterii Stiintei, utilizatori ai site-ului www.craiova-maxima.ro, au dat ieri un comunicat de presa prin care contesta sanctiunile primite in ultima perioada de Universitatea Craiova. „Având in vedere ultimele decizii ale Comisiei de Disciplina prezidate de incoruptibilul Mircea Ionescu, noi, fanii Universitatii Craiova, ne exprimam regretul ca imaginea clubului la care tinem si pe care il sustinem neconditionat intra in contact cu astfel de persoane si organisme de sorginte comunista, dispuse sa faca orice pentru a lovi intr-un mit care le-a deranjat copilaria si adolescenta“, se arata in comunicat.


„De ce clubul sa mai depuna apeluri si sa vina cu probe când solutiile sunt prestabilte? Daca justitia din România scapa spioni sau infractori notorii si condamna o frenetica si violenta baba, intelegem care sunt complexele dumneavoastra in a nu ramâne mai prejos“, precizeaza suporterii care semneaza mesajul, acestia cerând forurilor competente sa explice de ce actele de violenta ale suporterilor altor echipe sunt judecate cu masuri diferite.


„Cum se face comparatia intre niste fumigene si petarde care n-au fost folosite cu scopul de a ataca pe cineva si violentele repetate comise si provocate de fanii dinamovisti? (…) Oare, daca Bucurestiul era la 130 de km de Craiova, l-ati fi mutat pentru noi?“, se intreaba, aceiasi fani olteni, care sustin ca actele de huliganism sunt si efectul deciziilor incorecte date de comisiile puse sa vegheze la bunul mers al fotbalului românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS