12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAfricanii vor in mina

Africanii vor in mina

Echipa lui Eugen Neagoe este asaltata de oferte ale jucatorilor straini, multi dintre acestia, de o valoare indoielnica, prezentându-se chiar si la probe.


Desi Pandurii Târgu Jiu este, dupa Poli Timisoara, clubul cu cei mai multi jucatori extracomunitari, sase, decizia FRF de a limita numarul jucatorilor extracomunitari dintr-o echipa nu-i afecteaza foarte mult pe gorjeni. Din cei sase fotbalisti ai gruparii gorjene care nu sunt comunitari, doi sunt portari, Adnan Guso si Ibrahim Dossey, trei sunt atacanti, Igor Radovanovic, Nemanja Jovanovic si Nemanja Vidakovic, iar unul fundas, Nenad Kutlacic. „Nu ne facem probleme pentru ca e putin probabil ca toti sa-i fie necesari la acelasi meci antrenorului Eugen Neagoe, mai ales ca unii dintre ei evolueaza pe acelasi post. De exemplu, Jovanovic nu va juca in acelasi meci cu Vidakovic, ambii fiind atacanti. Probabil ca o parte din ei vor juca si la echipa-satelit si asa vor avea si jocuri in picioare. Daca va veni francezul Jonathan Cafournelle pe care il mai asteptam, el nu va avea probleme de acest gen pentru ca e comunitar“, a explicat Condescu. Acesta s-a gândit si la posibilitatea eliberarii unui loc de extracomunitar. Adnan Guso ar putea solicita cetatenia româna spre finalul anului, când implineste cinci ani de când se afla in tara, acelasi lucru fiind valabil si pentru Dossey.


„Suta la suta voi juca la Pandurii“


Alexandru Pacurar si-a rezolvat litigiul financiar cu clubul Dinamo Bucuresti si va semna un contract pe trei ani si jumatate cu Pandurii Târgu Jiu. „Vin la Târgu Jiu. S-a rezolvat problema cu Dinamo, au revenit la intelegerea initiala. A fost vorba de o problema financiara. Suta la suta voi juca la Pandurii. Nu mai poate interveni nimic. Deseara (aseara – n.r.) sper sa fiu la Târgu Jiu sa semnez noul contract care se va intinde pe urmatorii trei ani si jumatate“, a declarat Pacurar. Acesta se va prezenta sub comanda lui Neagoe dupa ce tehnicianul afirmase ca s-a saturat sa-l tot astepte. Alexandru Pacurar considera ca Pandurii reprezinta un nou inceput in cariera sa, remarcând jocul echipei gorjene in turul campionatului, mai ales in fata echipelor mari. „E foarte bine ca e concurenta la Pandurii. Ii cunosc pe majoritatea baietilor, cu câtiva am fost si coleg. Nu-mi fac probleme ca nu m-as acomoda. Vreau sa joc cât mai bine, sa fac meciuri bune si toti sa fie multumiti de mine. Pandurii nu o sa pice pentru ca are un lot valoros. Mi-a placut in tur pentru ca s-a miscat bine in fata echipelor mari“, a mai spus Pacurar.


Gabonezul a revenit la probe


Patrick Nguema, jucator de origine gaboneza, a revenit ieri la Târgu Jiu pentru a sustine probe la Pandurii dupa ce Neagoe il refuzase anul trecut. Acesta a fost insotit de alt fotbalist, Cyril Ndiba, de 25 de ani, mijlocas care sustine ca a evoluat la echipa de liga a doua franceza Le Havre si in nationala sub 23 de ani a Camerunului. Cei doi s-au antrenat de dimineata sub comanda secundului de la Pandurii, Sebastian Moga, alaturi de jucatorii de perspectiva ai gruparii gorjene. Tehnicianul Neagoe a declarat ca nici unul dintre ei nu intra in vederile sale, acceptând sa-i primeasca la pregatire doar din politete. Clubul Pandurii a primit foarte multe CV-uri de fotbalisti, in special de orgine africana, pe adresa de e-mail, Neagoe nefiind interesat de nici unul dintre acestia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII