17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVinovati, dar fara vina

Vinovati, dar fara vina

Desi recunosc ca alb-albastrii si-au varsat nervii pe geamurile si placajele din vestiarul de la Vaslui, oficialii olteni sustin ca gruparea moldava a regizat foarte bine devastarea incaperii din incinta stadionului „Municipal“.


Divergentele, jignirile si actele de violenta din timpul si dupa partida de la Vaslui nu au facut altceva decât sa pateze imaginea celor doua combatante, dar in special a Universitatii, care a fost acuzata de distrugerea vestiarului de la stadionul „Municipal“. Asta dupa ce Mircea Bornescu a cazut prada nervilor si a „dansat“ cu Sabou si Croitoru, „circul“ de pe tunel fiind intretinut si de Catalin Popa, directorul sportiv al FC Vaslui, si Viorel Hizo. Atât oficialii moldoveni, cât si cei craioveni sustin propria varianta in incidentele nefericite petrecute, atentie, la un meci din Liga I, nu prin divizia fantastica.


Dupa plecarea jucatorilor olteni, vestiarul oaspetilor arata ca si cum acolo ar fi avut loc o mare batalie, usa de la toaleta fiind distrusa, la fel si dulapurile din vestiar, plus niste geamuri sparte. Initial, juvetii au negat totul, explicatia lor fiind ca oficialii vasluieni au facut acest lucru, pentru a distrage atentia de la arbitrajul tendentios pe care Marian Salomir l-a avut impotriva Craiovei. Ulterior, când spiritele s-au mai calmat, oltenii au recunoscut faptul ca au existat si manifestari urâte in vestiar, dar nu ceva iesit din comun, insa au mentinut ideea „palmarii“ lui Salomir.


„Poate o fi dat unul dintre ei cu pumnul in placajele acelea si au spart un geam, doua. Sunt reactii firesti atunci când esti nervos, ca nu e usor sa-ti fie furata victoria, dar nu cred ca au facut ce au aratat ei lumii. Au facut din tântar armasar. Este o inscenare, o diversiune pentru a ascunde intr-un fel problemele de arbitraj de la acest meci“, a spus Mititelu.


Cristescu sustine ca moldovenii sunt scenaristi


Vicepresedintele Universitatii, Silvian Cristescu, a pus cap la cap toata povestea si a reusit sa-si explice modul de „lucru“ al oficialilor vasluieni, concluzia fiind ca totul a fost regizat. „Dupa finalul meciului, delegatul lor, Catalin Popa, impreuna cu Viorel Hizo si cu câtiva jucatori au venit la noi in vestiar. Normal ca baietii s-au baricadat inauntru, dar nu au facut ceea ce au aratat ei la televizor. De ce nu au adus observatorul sa constate pagubele imediat? De ce au asteptat sa plecam noi si observatorii, pentru ca abia apoi sa faca marile dezvaluiri? Pentru ca a fost o diversiune comunista, de joasa speta! Pai, ei sunt hotii care striga hotii! Acel Catalin Popa urla mai tare ca toti la usa vestiarului sa nu iasa Bornescu ca-i ia capul! La fel si Hizo. E mai rau ca la Kosovo la Vaslui!“, a spus Cristescu, cel care nu a primit inca verdictul Comisiei de Disciplina dupa incidentele de la Arad.


Lasând la o parte maniera de arbitraj a lui Marian Salomir, care a fost clar in dezavantajul Universitatii, oficialii olteni nu par prea indreptatiti sa afirme ca nu s-a intâmplat nimic in tunel si in vestiar, pentru ca un sâmbure de adevar exista, iar afirmatiile cum ca totul a fost regizat dovedesc ca unii conducatori ai Stiintei sufera de mania persecutiei. Mai ales ca sustin faptul ca sunt victime repetate deoarece s-au opus sistemului. Oricum, toate atacurile la adresa FRF sau CCA nu au cum sa nu se rasfrânga asupra echipei de fotbal, iar acest lucru se va observa chiar mâine, la Comisa de Disciplina, când va ploua probabil cu amenzi drastice si suspendari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII