20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Loviti de ghinion

Tehnicianul gruparii gorjene se confrunta din nou cu probleme de lot inaintea unui meci extrem de important sustinut in deplasare.


Problemele de efectiv la Pandurii Târgu Jiu par sa nu aiba limita, antrenorul Eugen Neagoe fiind nevoit sa renunte si la serviciile lui Sorin Vintilescu pentru deplasarea la Constanta. Revin, in schimb, Vancea si Zoicas, insa numai ultimul este apt suta la suta. „In afara de Rus, Ursu, Jovanovic, toti accidentati, si Adi Popescu, suspendat, care nu au facut deplasarea, a mai aparut o problema si cu Vintilescu, care are o indigestie. A facut chiar si injectii, are un tratament de urmat. Vancea a facut antrenament normal, Zoicas si-a revenit si el. Dupa un inceput bun de campionat a urmat acea accidentare si a iesit putin din forma“, a trecut „Geana“ in revista problemele medicale ale echipei sale. In lipsa de solutii, Neagoe a renuntat la orgolii si l-a convocat pe Cristea, dupa ce il trimisese la „satelit“ pe termen nelimitat dupa jocul slab de la Galati. Neagoe il amenintase pe Cristea ca nu va mai juca niciodata la Pandurii, cât va fi el antrenor, cei doi având un schimb destul de dur de replici cu ocazia amicalului dintre EMC Rovinari si Pandurii Târgu Jiu, disputat imediat dupa „episodul Galati“.


Cei care nu-si fac datoria nu joaca


Cel care va suplini absenta lui Vintilescu in avanposturile „pandurilor“ va fi Luca, atacantul care nu a marcat nici un gol in actualul sezon. „Luca, Iordache, Zoicas si Vidakovic sunt solutiile din atac, vom vedea cu cine vom incepe. Luca a avut o evolutie destul de buna cu FC National, si-a creat ocazii, dar nu a reusit sa marcheze. El tot timpul se gândeste la acest lucru, sa inscrie si, câteodata, daca vrei sa faci prea multe, nu-ti iese nimic. Sper sa se elibereze de acest lucru, sa nu mai fie stresat ca nu marcheaza. Vor veni si golurile“, a afirmat increzator Neagoe.


Dupa avalansa de ocazii nefructificate din partidele cu Ceahlaul si FC National, tehnicianul gorjenilor si-ar dori mai mult pragmatism la Constanta. „Geana“ le-a transmis ratangiilor ce-i asteapta, statutul de rezerva.


„Ocazii am avut si la meciul cu FC National, speram ca la Constanta, chiar daca vom avea mai putine ocazii, sa marcam. Nu pot sa-i sanctionez pentru ca rateaza. Cea mai grea sanctiune pentru un jucator este sa nu joace, iar ei trebuie sa fie constienti ca numai evoluând bine si marcând vor ramâne in echipa. Pentru mine, toti jucatorii sunt la fel de buni, dar cel care nu-si face datoria nu joaca“, a amenintat Neagoe.


Farul, o echipa de temut


Pandurii Târgu Jiu a ramas singura grupare din Liga I care nu a obtinut nici un punct din deplasare in acest sezon. Adversara, Farul Constanta, nu a rupt gura târgului pe teren propriu, contabilizând un singur succes, astfel ca fiecare echipa care vine pe Litoral va incerca sa se autodepaseasca. Sub conducerea tehnica a lui Ion Marin, Farul a aratat alta fata cu Rapid, „pandurii“ având motive sa se teama de forta gruparii de pe Litoral.


„Facem tot posibilul sa aducem primele puncte chiar daca Farul este una din echipele bune ale campionatului. Consider ca Farul are jucatori valorosi, dar au avut si ei un inceput mai greoi de campionat. Au câstigat un singur joc acasa, sper sa nu-l câstige pe al doilea cu noi“, sustine Eugen Neagoe.


Condescu petrece cu „Nasu“


Presedintele „pandurilor“, Marin Condescu, va onora invitatia presedintelui FRF Mircea Sandu la nunta fiului sau, Dan, ce va avea loc sâmbata, la Sala Ronda de la Hotel Intercontinental din Bucuresti. Condescu a absentat luni de la intâlnirea cu „Nasu“, care a purtat discutii despre imbunatatirea activitatii fotbalistice din România cu reprezentantii a sapte cluburi din Liga I, dar nu va rata petrecerea odraslei bosului din Federatie. Principalul sustinator al lui Mircea Sandu la sefia FRF, Marin Condescu, a controlat prin intermediul echipelor patronate de Centrala Nationala Miniera 50 de voturi, care au contat decisiv in realegerea „Nasului“ in fruntea fotbalului românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS