17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMuresan arata cu degetul conducerea Stiintei

Muresan arata cu degetul conducerea Stiintei

La finalul partidei de la Dej, presedintele clujenilor a intarit mesajele galeriei ceferiste, afirmând despre Adrian Mititelu ca nu are ce cauta in fotbal atâta timp cât loveste arbitri. Iuliu Muresan nu a uitat nici de Ovidiu Stinga, considerând ca gestul acestuia din timpul meciului cu Poli Iasi, soldat cu o suspendare de patru etape, nu trebuie sa se repete pe terenurile de fotbal.


„Ce a facut Mititelu este incalificabil. Asa ceva nu se admite. Ar trebui sa devina persona non grata in fotbal. La fel si Stinga, pe care l-am apreciat ca jucator. Probabil ca, de la o anumita vârsta, jucatorii devin foarte nervosi si nu se pot stapâni. Este o stare de spirit alimentata de patron, care nu are nimic in comun cu fotbalul. Sunt convins ca federatia va lua masurile care trebuie. N-am nimic cu Craiova, imi pare rau, dar Universitatea, in momentul de fata nu are echipa“, a spus Iuliu Muresan.


Marius Stan nu se teme de karatistul Baniei


Nu doar oficialii clujeni l-au luat la ochi pe patronul Stiintei, ci si conducatorii Otelului Galati, echipa pe care Universitatea Craiova o va intâlni sâmbata. Moldovenii nu au fost insa la fel de vehementi, precum omologii lor ardeleni, dând totul pe gluma. „Mititelu stie karate, dar nu ma tem de el“, a spus, ieri, Marius Stan, director general al clubului Otelul, facând referire la episodul de la finalul meciului cu Poli iasi, când Adrian Mititelu a intrat in cabina arbitrilor si s-a rafuit cu acestia, episod in urma caruia s-a spus ca asistentul Eduard Ungureanu s-a ales cu o vânataie la sold dupa ce finantatorul oltean i-ar fi aplicat doua lovituri cu piciorul pentru ca avusese tupeul sa sara in ajutorul „centralului“ Viorel Sandu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS