20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFortati sa creasca

Fortati sa creasca

Inrolarea lui Ungureanu in staff-ul tehnic s-a resimtit imediat, sedintele de pregatire devenind mult mai solicitante si diversificate.


Adeptul unei bune pregatiri fizice, Nae Ungureanu si-a luat rolul in serios inca de la primul sau antrenament, alb-albastrii fiind supusi multor exercitii pentru marirea capacitatii de efort.


Din „peisaj“ nu a lipsit nici mingea, insa „obiectul muncii“ si-a facut aparitia numai in finalul sedintei. Asa s-a intâmplat si vineri, si sâmbata, dar si ieri, când Dorel Stoica si compania nu au avut liber, lotul Universitatii fiind supus unui antrenament sustinut pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, de la ora 11.00.


Nimic nu a iesit din tipar, in ceea ce priveste „reteta“ prescrisa de tehncienii olteni, care, in ultimul timp, au pus mare pret pe viteza de reactie si de executie.


S-au intors „stranierii“


Reveniti dupa amicalul dintre selectionata ligii si cea a stranierilor, Mircea Bornescu, Gabriel Velcovici si Joshua Rose si-au reluat locul in tabara alb-albastra, cei trei „stranieri“ participând la antrenamentul de ieri. Cu toate ca au cumulat ceva oboseala in partida de vineri seara, cei trei jucatori ai Stiintei nu au beneficiat de un program mai lejer fata de restul juvetilor, ei respectând cu strictete cerintele antrenorilor craioveni.


Desi se preconiza ca si Ovidiu Stinga va ajunge in Banie ieri-dimineata si va superviza finalul antrenamentului, „principalul“ Universitatii urma sa ajunga in Craiova abia seara, deoarece si-a amânat plecarea din „Tara Lalelelor“ cu câteva ore.


Nu sunt probleme medicale


Daca la inceputul saptamânii trecute au existat si jucatori care au acuzat probleme medicale, cum a fost cazul lui Robert Saceanu si Josh Mitchell, lucrurile par sa fi intrat in normal. Inca de ieri, staff-ul medical a devenit „somer“, pentru ca ambii jucatori ai Stiintei s-au achitat de toate sarcinile impuse de tehnicienii olteni.


Alt lucru imbucurator este ca starea de sanatate a lui Florin Costea este foarte buna, fapt confirmat de „modul de exprimare“ al jucatorului in teren in timpul antrenamentelor. De altfel, atacantul provenit de la CSM Vâlcea va debuta cu siguranta in partida de duminica, atunci când Universitatea va intâlni, in deplasare, pe Gloria Bistrita.


Un program incarcat


La fel ca si in saptamâna precedenta, alb-albastrii vor fi supusi unui program destul de incarcat in zilele urmatoare, si asta pentru ca tehnicienii olteni sunt constienti de importanta celor trei puncte puse in jocul de la Bistrita. Astazi si mâine, alb-albastrii vor efectua doua sedinte de pregatire pe zi, una de dimineata, de la ora 11.00, cealalta dupa-amiaza, de la ora 18.00, in timp ce miercuri, joi si vineri vor avea parte de un singur antrenament, de la ora 18.00. Delegatia Universitatii va parasi Bania sâmbata dimineata, oltenii urmând sa innopteze in Bistrita pentru ca oboseala sa nu-si puna amprenta asupra evolutiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS