7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJovanovic, doua saptamâni in cârje

Jovanovic, doua saptamâni in cârje

La jumatatea stagiului montan de la Sinaia, antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe, a ramas fara trei jucatori la pregatire, Jovanovic (accidentat), in timp ce Guso si Vranjkovic au onorat invitatia „Principelui“ Giannini de a evolua sub comanda sa in selectionata strainilor din Liga I contra unei selectionate LPF, condusa de Cosmin Olaroiu, partida programata astazi, la Mogosoaia, de la ora 21.00. Daca Guso si Vranjkovic se vor alatura sâmbata lotului echipei Pandurii, Jovanovic va lipsi cel putin o luna, dupa ce a fost diagnosticat cu fisura de maleola. Atacantul sârb a parasit cantonamentul de la Sinaia cu destinatia Bucuresti, pentru a-si procura cârje, medicii recomandându-i sa nu calce in picior doua saptamâni.


Din fericire pentru gruparea gorjeana, in meciul de la Galati „Geana“ poate conta pe Luca, acesta ispasindu-si cele doua etape de suspendare dictate impotriva sa dupa eliminarea din meciul cu Gloria Bistrita. Tehnicianul oltean este multumit de cum raspund elevii sai la antrenamente, inclusiv Mândrean, care revine dupa o operatie de apendicita, insa este incerta prezenta sa printre titulari urmatoarea etapa, cu Otelul.


„Baietii raspund bine la antrenamente, nu este nici o problema. Se vede un decalaj intre cei care au facut pregatirea de vara si ceilalti, iar noi trebuie acum sa-l corectam, de asta suntem aici. Conteaza foarte mult ca facem antrenamentele impreuna. Mândrean se pregateste destul de bine, dar acuza putina oboseala. Nu putem sa ne pronuntam acum daca va evolua in meciul cu Otelul. Am avut mai multe discutii cu el, vreau sa-l vad mai intâi la antrenamente daca reuseste sa le faca pe toate“, a sustinut Neagoe.


Florin Stânga sta cu Otelul


Capitanul „pandurilor“, Florin Stânga, a fost suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a FRF si amendat cu suma de 4.800.000 de lei vechi. Stânga a primit direct cartonasul rosu in meciul cu CFR Cluj dupa un fault in careu, in postura de ultim aparator. „Am facut asta sa opresc inscrierea unui gol, pentru ca Anca scapase catre poarta si am fost nevoit sa procedez asa“, si-a motivat Stânga actiunea.


Florin Stânga se va supune deciziei conducerii clubului daca va fi amendat conform ROI pentru ca si-a lasat echipa in inferioritate. „Nu ma voi supara daca o vor face. N-am fost anuntat inca asupra acestei sanctiuni, dar daca se va ajunge la concluzia ca trebuie sa fiu sanctionat ma voi supune masurilor care se vor lua“, a declarat capitanul „pandurilor“.


A mai venit un sârb


La recomandarea lui Adrian Ilie, prezent in tribunele stadionului „Municipal“ din Târgu Jiu la meciul cu CFR Cluj, Pandurii va testa in aceste zile un fotbalist sârb, Branislav Vukomanovic, jucator al formatiei din prima liga a Serbiei-Muntenegru FK Zeta Golubovci. Acesta este fundas stânga si are 1,82 metri inaltime. „Nu stiu daca avem nevoie deocamdata de un fundas stânga, dar vrem sa-l vedem la lucru. Ne vom edifica in privinta lui dupa amicalul de sâmbata“, a spus Neagoe. Vukomanovic a dat probe si la UTA, in vara, dar a fost refuzat de Marius Lacatus.


Pandurii va sustine mâine, de la ora 17.00, un joc amical in compania unei echipe siriene de prima liga, insa nu se cunoaste inca locul de desfasurare a partidei. Neagoe doreste ca jocul sa se dispute la Predeal, unde se afla un teren cu o suprafata de joc corespunzatoare pretentiilor sale, iar daca nu vor gasi intelegere la proprietarii bazei vor juca la Sinaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS