22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTensiuni la Minerul Mehedinti

Tensiuni la Minerul Mehedinti

Fundasul Andrei Dicu, care in urma cu ceva timp era dorit de campiona României, Steaua Bucuresti, este acum motiv de disputa intre doua echipe mehedintene, una din Divizia C, iar alta ce isi cauta loc in penultima liga a scenei fotbalistice.


Fotbalistul, care se pare ca ar fi fost luat mai mult „de par“ de catre Mirel Radoi in probe la Steaua, merge din ce in ce mai rau in ceea ce priveste echipele care se bat pentru el. Oficialii clubului Minerul Mehedinti au luat foc la aflarea vestii ca Andrei Dicu ar putea semna zilele acestea un contract cu echipa rivala, Severnav Turnu Severin. Desi fostul component al lotului national de juniori afirma ca i-a expirat contractul cu gruparea de la Valea Copcii pe 1 iunie 2006, motiv pentru care nici nu a evoluat in partida cu „GP“ Craiova, ultima a campionatului trecut, vicepresedintele Minerului, Rafael Norocel Ciorascu, este de alta parere. El spune ca fostul international de juniori mai are contract inca trei ani cu clubul de la Valea Copcii. „Dicu mai are contract cu noi inca trei ani, iar daca nu se va prezenta la lot si va semna cu Severnav, risca o suspendare drastica din partea FRF. Daca tot vrea sa plece, noi nu ne opunem, dar sa se duca la o formatie serioasa, nu la Severnav. Eu nu-l inteleg pe Dicu! Cum poti sa pleci de la o echipa care a luptat pentru promovare si are acelasi obiectiv si pentru sezonul urmator si sa te transferi la o grupare ce a retrogradat in campionatul judetean si probabil va retrograda din nou?“, a declarat Ciorascu.


Produs al CS Drobeta Turnu Severin, Andrei Dicu a evoluat in ultimele doua sezoane la gruparea din Valea Copcii, al carei capitan devenise in returul editiei trecute. In vara lui 2005, fundasul dreapta severinean a mai avut o tentativa de a pleca de la gruparea Minerul. Dupa ce s-a antrenat o perioada cu Zimbrul Chisinau, Dicu s-a pregatit la Forban cu echipa a II-a a gruparii Steaua Bucuresti, insa in cele din urma s-a intors la formatia mehedinteana. Potrivit unor surse demne de toata increderea, jucatorul urma sa semneze cu clubul Steaua, dar se pare ca lui Andrei Dicu nu i-a fost pe plac faptul ca oficialii Stelei l-au cazat in timpul testelor la o garsoniera amarâta din Capitala si a revenit la Valea Copcii. In urma cu câteva saptamâni, tânarul severinean s-a aflat si in vizorul divizionarei B CSM Râmnicu Vâlcea, iar de câteva zile se antreneaza cu Severnav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS