7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMotroc, antrenor numai pentru liga a doua

Motroc, antrenor numai pentru liga a doua

Pandurii Târgu Jiu si-a desemnat conducerea tehnica pentru esalonul secund, Florin Motroc fiind succesorul lui Nae Ungureanu pe banca tehnica a „pandurilor“. Motroc a fost confirmat ieri de conducerea clubului in postul de tehnician principal, urmând sa fie secondat de antrenorul cu portarii, Valentin David, varianta valabila numai daca echipa va evolua in liga a doua. In situatia in care Pandurii va juca in prima liga, situatie posibila dupa ce Sportul Studentesc a ramas fara licenta de club profesionist, Motroc va fi „retrogradat“ alaturi de David in postul de secund, indiferent de numele antrenorului principal.


„Conducerea a decis ca, pentru Divizia B, Florin Motroc sa ocupe postul de antrenor principal, iar Vali David sa-l secondeze. In situatia in care Pandurii va juca in prima liga, Motroc si David vor fi secunzi“, a spus secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Baloi.


Florin Motroc a colaborat cu Viorel Hizo si Nicolae Ungureanu la Pandurii, in Divizia A, fiind in acelasi timp cadru universitar la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii „Constantin Brâncusi“ din Târgu Jiu.


Negocieri cu Pacurar


Pandurii Târgu Jiu a incheiat ieri stagiul montan de la Rânca, iar astazi, de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal“ va sustine primul meci amical al verii, in compania divizionarei C Minerul Mehedinti, prilej pentru Motroc de a debuta pe banca tehnica a gorjenilor din postura de antrenor principal.


„Pandurii“ vor testa un atacant sârb, Nemanja Vidakovic, nascut in 1985, liber de contract, fost coleg cu Vranjkovic la formatia Obilic Belgrad. De asemenea, conducerea clubului va negocia transferul bistriteanului Alexandru Pacurar, de 24 de ani, care nu mai are nevoie de proba de joc, fiind unul dintre titularii lui Ovidiu Sabau la Gloria Bistrita in sezonul trecut. Pacurar este mijlocas coordonator si a inscris doua goluri „pandurilor“ in returul de la Bistrita. Zilele urmatoare este asteptat la negocieri alt bistritean, atacantul Sandu Negrean, de 31 de ani.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS