7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Dragos


Din pacate, asa s-a intâmplat mai mereu in ultimii ani. In fiecare perioada de pregatire se anuntau meciuri cu echipe puternice, dar mereu se gasea câte ceva sa cada acele amicale. Si asta-iarna trebuia sa jucam cu Coreea de Sud (daca nu ma insel) si cu inca o echipa puternica, dar… in mod „inexplicabil“ au cazut si acele amicale. Eram 100% convins ca si aceste amicale din Germania (cu Galata, Fayenoord, Bruges)… sunt doar praf in ochi. Ne-am obisnuit cu asa ceva…


Alexandru M.


Eu ma tem ca e neseriozitatea celor din conducere si nicidecum a acelui impresar. Domnul Mititelu, pe care am decis sa-l sustin la vremea respectiva, incepe sa dezamageasca, mai sunt trei saptamâni si inca nu a adus un jucator mai de Doamne ajuta; acum contramandeaza un cantonament foarte important in strainatate. Daca e asa cum zice dânsul, ar fi trebuit sa existe o varianta de rezerva. Ce, nu se putea pleca in alta parte? Altele sunt conditiile acolo si sunt bune si echipele din liga a doua olandeza, decât amicalele cu Caracal si Pitesti. Apoi, daca nu ramâne nici Corcoveanu, eu promit ca nu imi mai iau abonament asa cum hotarâsem. Pai, ce dracu’, ne batem joc? Il lasam pe Jianu, acum pe Corcoveanu, jucatori nu aducem, deja incepe sa ma calce pe nervi. Apropo, tot lui Mititelu, daca vor fi 50.000 de oameni cu Dinamo la preturile lui la bilete, eu imi tai capul si i-l fac cadou. Nu vor fi mai mult de 7-10.000, cu cel mult 1.000 de platitori, la preturile de 10, 15, 20 RON. Pai da, el crede ca isi bate joc de noi? Doi tineri buni a adus si el si acum ii lasa sa plece, pai asa se face treaba?


Ca sa nu mai zic ca a avut posibilitatea sa rezolve problema inlocuitorului lui Stinga. Erau fara contract atât Aliuta, cât si Sânmartean, le dadeai un contract bunicel, dar ii aveai, erau ai tai, erau gratis si nu te mai durea capul; ii cresteai si pe tinerei, si pe australieni fara grija. Asa trebuie sa asteptam sa vedem daca e vreunul care sa confirme, care sa iti dea incredere si noi ne aventuram sa zicem ca ii terminam pe toti. E o singura sansa deocamdata cu Dinamo, care este varza si nu stiu daca o sa-si revina fara blaturi, dar pe celelalte e greu sa le bati. Pai, cu cine jucam la mijloc? Cu Fritea si Maguire? Primul nu e calit pentru Divizia A, s-a vazut in B, al doilea e un ilustru necunoscut, pe care trebuie sa-l astepti sa confirme. Eu, daca eram patron, riscam cu cei doi care erau liberi de contract. In fine, nu mai zic nimic. Sa dea Domnul sa fie bine. Pâna acum eram optimist, dar se pare ca nu vrem performanta. Si le mai dam cu sutul si copiilor talentati.


Mr. muscolo


Ce n-a observat Mititelu, sau ce nu vrea sa observe, este ca de fiecare data este aruncat la inaintare cu declaratii sforaitoare pentru a face pe plac asistentei si nicidecum pentru vreo descoperire geniala. Probabil ca vrea sa-si faca reclama, insa deja a sarit calul. Omul asta ori a luat-o razna, ori se simte incoltit si neajutorat. Sa nu creada cineva ca dinamovistii si stelistii s-au bagat deja sub pat si isi fac, speriati, calculele daca sa se prezinte la Craiova sau nu, când l-au vazut pe Mititelu atât de fioros, scrâsnind din dinti de sub ochelarii de soare.


Apoi, este fortat sa expui o teorie de genul Moss a ales Dinamo pentru ca i-a fost frica de concurenta, lasând sa se inteleaga ca echipa din Stefan cel Mare i-a oferit neozeelandezului, prin contract, postul de titular. Pâna la urma, Moss a fost liber sa aleaga unde va juca si, ca fiecare jucator, isi face calculele singur, luând decizii in primul rând in functie de interesul propriu. Aceasta nu mai este insa treaba noastra si nici a lui Mititelu, care va trebui sa gaseasca o solutie pentru alta problema: ce facem daca, Doamne fereste, Bornescu devine indisponibil?!


Chiar daca are destule momente de neliniste, Mititelu a gresit alegând sa se lupte cu toata lumea intr-un moment in care nu se impunea. Sa-ti pui presa in cap, sa tratezi pe toata lumea cu aroganta, sa refuzi sa accepti ca ai gresit in anumite situatii, sa te iei la trânta cu FRF si sa ameninti pe oricine isi permite sa vorbeasca despre echipa ta, sunt chestiuni care mai devreme sau mai târziu te vor costa. Mai ales in conditiile in care esti blocat financiar, iar de bazat nu te poti baza decât pe propriul tau entuziasm si pe o mâna de oameni care raspund, de voie sau de nevoie, la comenzi.


procraiova!


La ceea cese intâmpla acum la Craiova nu e de mirare ce o sa fie in campionat. Mititelu, in afara de declaratii, nu face prea mult. Cu jucatorii adusi la Craiova, mai mult ca sigur ca ne va fi foarte greu sa ramânem in prima liga. Nu zic ca e imposibil, insa ramâne un mare semn de intrebare. Mititelu ar trebui sa fie mai retinut in declaratii: „ca batem, ca facem, ca luam“. Hai sa fim seriosi si realisti; noi de-abia am promovat si el se gândeste deja la cupele europene. Asta ar fi posibil doar cu niste jucatori capabili… Sper ca o sa se trezeasca pâna nu incepe campionatul.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII