7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGhinionistul Beckham

Ghinionistul Beckham

David Beckham este urmarit de ghinioane. Eliminarea Angliei de la Cupa Mondiala din Germania de catre Portugalia a insemnat spulberarea visului de a deveni campion al lumii la fotbal. Apoi, medicii l-au anuntat ca trebuie sa ia un repaus de sase saptamâni, dupa accidentarea din meciul cu selectionata iberica. In minutul 62 al partidei cu Portugalia, Beckham a parasit terenul acuzând dureri la piciorul drept.


In ciuda primului ajutor acordat de doctorii echipei, durerile nu au disparut, ba chiar s-au accentuat. La controlul amanuntit la care a fost supus jucatorul dupa meci, a fost pus si diagnosticul: ruptura la tendonul lui Ahile si leziune la ligamentele incrucisate de la genunchiul stâng. „In prima repriza mi s-a intors genunchiul, iar in a doua parte a meciului am sarit la cap cu un adversar. Acesta a aterizat pe calcâiul meu. Nu a avut intentia sa ma loveasca“, a povestit cu amaraciune David.


Dupa acest incident nefericit, David Beckham a renuntat la calitatea de capitan al echipei nationale, aceasta distinctie urmând sa fie disputata intre fundasul lui Chelsea, John Terry, si mijlocasul lui FC Liverpool, Steven Gerrard. Terry este sustinut de fostul selectioner Graham Taylor, in timp ce „cormoranul“ il are in spate pe Terry Butcher, el insusi fost capitan al reprezentativei britanice. O decizie se va lua zilele urmatoare, iar aceasta ii va apartine lui Steve McClaren, cel care a devenit, oficial, selectionerul Angliei, dupa plecarea lui Sven Goran Eriksson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS