12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportS-a renuntat la 13 jucatori!

S-a renuntat la 13 jucatori!

Banchetul de joi de la Caracal a insemnat oficializarea despartirii de mai mult de o echipa, in timp ce antrenorul principal pentru noul sezon nu a fost inca anuntat.


Sedinta de analiza a sezonului 2005/2006 a gruparii FC Caracal a adus, pe lânga cheful propriu-zis, si unele suparari. De fapt, locul ocupat la sfârsitul campionatului, 9, a insemnat realizarea obiectivului, evitarea retrogradarii, dar finalul de sezon a dezamagit conducerea administrativa si tehnica a oltenilor. La analiza care a avut loc joi, in prezenta tuturor antrenorilor acestui sezon, Nae Ungureanu, Nicolae Negrila, Sabin Ciurea, a actionarilor Ilinca si reprezentantilor Consiliului Local Caracal, Ilie Balaci fiind in spital, s-au decis unele masuri, cea mai importanta fiind aceea a disponibilizarii a opt jucatori din lot, la care se adauga imprumutul altor patru, in timp ce lui Fruntelata i s-a incheiat contractul.


Lung, Tilihoi si Beldeanu, out!


Dupa analiza de joi seara, presedintele executiv al caracalenilor, Jean Nitulescu, a afirmat ca FC Caracal abordeaza noul sezon, 2006/2007, cu 15 jucatori din vechiul lot, la care se vor adauga opt fotbalisti noi. Cei 15 ramasi sunt: Radu Petre, Alexandru Iordan – portari, Marius Pasare, Alexandru Negrila, Marius Militaru, Costel Vodita, Daniel Nauiu, Alexandru Stancu, Sergiu Popescu, Mihai Schintee, Constantin Radulescu, Andrei Baia, Cezar-Alin Gagiu, Daniel Mihai, Florin Apostol, jucatori de câmp. S-a renuntat la: Tibi Lung, Mitica Mosteanu, Alin Nicola, Lucian Tilihoi, Mihai Chirita, Catalin Beldeanu, Robert Duculescu, Florin-Alin Luta. Alti patru jucatori au fost imprumutati: Savulescu, Pirvu, Cioponea, Totoroata, iar Cosmin Fruntelata a terminat contractul cu FC Caracal.


Jean Nitulescu a spus: „In cazul lui Tibi Lung, Lucian Tilihoi, Catalin Beldeanu si Alin Nicola, jucatori disponibilizati, s-a ajuns la o solutie amiabila din partea ambelor parti, respectiv li s-au reziliat contractele. Chiar joi am semnat actele cu acesti patru jucatori“. Pe de alta parte, exista o lista cu opt jucatori doriti de FC Caracal, din care cu vreo cinci deja s-a discutat si, in principiu, exista mari sanse ca respectivii sa imbrace tricoul oltenilor. Oficialii gruparii au refuzat insa sa-i nominalizeze in acest moment.


Negrila si Ciurea, secunzi?


Cum actionarul Ilie Balaci, aflat in spital pâna ieri, n-a participat la analiza de joi, inca nu s-a luat o decizie in privinta tehnicienilor care vor pregati formatia din Caracal. George Ilinca, actionar, a declarat ieri: „Dupa plecarea lui Ungureanu la Pandurii, cei doi antrenori, Nicolae Negrila si Sabin Ciurea, au asigurat interimatul la FC Caracal, iar obiectivul echipei pentru campionatul acesta s-a indeplinit. Vreau sa cred ca ei vor ramâne si in sezonul urmator. Nu puteam discuta problema antrenorului principal deoarece starea de spirit a lui Ilie Balaci, supus unei interventii chirurgicale, nu era potrivita pentru o asemenea problema. Oricum, vom aduce un antrenor principal“. Pe 26 iunie, FC Caracal se va reuni pentru pregatirile noului sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS