19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport12 fotbalisti exclusi din lot

12 fotbalisti exclusi din lot

Consiliul Director al clubului Minerul Motru a decis restructurarea lotului dupa retrogradarea in Divizia C si a pus pe liber 12 jucatori. Amzucu, Mieila, Nedelea, Patru, Oprea, B. Popescu, Stana, Andreescu, Munteanu, Naicu, A. Popescu si Corcoveanu nu mai intra in vederile antrenorului Marcel Ploaie (foto), reconfirmat si in sezonul viitor, obiectivul fiind promovarea in Divizia B.


Lui Corcoveanu i-a expirat imprumutul de la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, iar Naicu si A. Popescu sunt obligati sa ramâna la Pandurii sau sa opteze pentru alta formatie.


Motrenii au pastrat doar 13 jucatori (Balan, R. Radoi, Nueleanu, Bertea, Nicoloff, Buca, Trifu, Patrascu, Ureche, Istinie, Volocaru, Soo si Glisca), lotul urmând sa fie completat cu tineri de perspectiva. „Reconstruim echipa, vrem sa aducem jucatori tineri. FC Caracal a dat o echipa Craiovei si s-a salvat, a gasit alti jucatori. O luam de la capat, vrem sa ne axam pe jucatori de perspectiva“, a declarat directorul sportiv, Mihai Cernica.


Postul deficitar este cel de portar, „minerii“ renuntând la ambii goal-keeperi din lot. Minerul Motru se reuneste pe 3 iulie pentru a reusi, pâna la inceputul campionatului, sa stabileasca relatii de joc intre noii componenti ai echipei. „Incepem mai devreme pentru a avea timp sa facem jocuri, trialuri, sa ne hotarâm asupra jucatorilor. Va fi o perioada foarte grea, pentru ca sunt multi jucatori de adus“, a spus Cernica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS